biser_as написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител на Пунто 1.9 JTD !
Collapse
X
-
Аз смених съединител преди доста време, но единственият признак беше буксуване при рязко подаване на газ и натоварване. Трудно превключване на скорости не съм имал. Така че не знам доколко "леко трудно" превключване, както се изразява пусналият темата колега, е показател за износен и за смяна съединител. Просто е много субективно това "леко".Относно цената. В Аутоиталия ме зашеметиха с цена 860 лв за комплекта, така че си купих Валео (не мога да кажа какъв, от къде и т.н.) за 240 лв от магазина на Стамболийски. Вече карам доста време, проблем нямам.Към Emzo : защо питаш за маховика, на Пунто 1.9 jtd, 80 к.с. нали маховикът НЕ Е демпферен, така че там проблем не може да има?
Коментар
-
emzo написа:Точно демпферен е:http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1
Коментар
-
Здравейте, аз имам подобен проблем, и си мисля , че е от съединителя или лагера. Признаците са: на първа, като му дам цялата газ и се чува някакъв стържещ звук, също така и отделя много долу, а в същото време на втора , трета и т.н. нито прескача, нито издава такъв звук, дали е съединителя колеги, или нещо скоростите .... ? за фиат пунто 1.9 jtd става дума. Някой имал ли е подобен проблем ?
Коментар
-
Темата е стара но за да не отварям нова ще отправя въпроса си тук, надявам се да получа разяснение.Какви са признаците помпата на съединителя да е заминала или да е в лошо състояние понеже ми се появи луфт в самия педал в нормално положение има голям празен ход, възможно ли е да е от нея или какво е ?
Коментар
-
anonimenuserr написа:Темата е стара но за да не отварям нова ще отправя въпроса си тук, надявам се да получа разяснение.Какви са признаците помпата на съединителя да е заминала или да е в лошо състояние понеже ми се появи луфт в самия педал в нормално положение има голям празен ход, възможно ли е да е от нея или какво е ?Bravo JTD 105 '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар