Здравейте, Нов съм в форума но съм запален почитател на фиат. Тези дни мисля да закупя едно БРАВО, чудя се дали да е дизел или бензин , автоматик или не , и дали има дизелов автоматик за този модел , какво бихте ме посъветвали да си купя (говорим за БРАВО)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво Браво да си купя
Collapse
X
-
За мен Браво или Брава са си почти едни и същи. Аз съм с Брава TD 100, 1999 г. Бих ти препоръчал този двигател с две ръце. Дизела си е дизел. Може да пуши т.н., но си е на ниво. Купих го декември месец и вече съм минал 16 000 км. Перфектен е! Карам го със Спринт дизел на OMV и V-power Дизел на Шел и се движи с приличен разход - 90-120 около 5-6 на 100, а с 120-150 около 7л на 100. С обикновен дизел ми гори поне с 0,5 л повече и няма същата тяга. Успех колега!!!
Коментар
-
най-икономични са дизеловите - ама само като литри разход, иначе ако има газова уредба - като пари за километър може и по-евтинко да излезе с бензиновия мотор, а и е по-малко вредно за околната среда. Всеки случай - да не си вземаш 1,2 или 1,4 щото имат същия разход като на 1,6 и 1,8 а не бягат толкова.
Коментар
-
georgiarg написа:Е не бягат толкова, но няма проблеми с монтажа на газова уредба, поддръжката и е упростена и евтина, данъка е около 20лв и т.н. Не съм сигурен, че основно при градско каране това е толкова голям проблем.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар