Здравейте,радвам се че пиша в този форум,надявам се това да става вече по-често. Това зависи от това дали ще си взема пунтото което съм си харесал. Искам да помоля да ме насочите към специфични за този модел и двигател проблеми, дефекти, разход, качества и т.н. На пръв поглед колата изглежда не лошо, от първото шофиране съм доволен, че няма кофти звуци по окачването има добри спирачки. Притеснява ме че при рязко подаване и пускане на газта, колата гасне. Също така при навиване на волана на пълно ляво или дясно се получава някакъв кофти звук, нещо средно между жужени и звук от метал в метал. Някаква идея от какво е? Относно двигателя и пъргавината му,не знам,карал съм браво 1,6 90 коня и ми се струва че бравото е по-пъргаво.Дали двигателите им са едни и същи? Зададох доста въпроси, чакам отговори
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Насока относно пунто 1.6/90к.с. 1994г.
Collapse
X
-
Re: Насока относно пунто 1.6/90к.с. 1994г.
Dumdulin написа:Здравейте,радвам се че пиша в този форум,надявам се това да става вече по-често. Това зависи от това дали ще си взема пунтото което съм си харесал. Искам да помоля да ме насочите към специфични за този модел и двигател проблеми, дефекти, разход, качества и т.н. На пръв поглед колата изглежда не лошо, от първото шофиране съм доволен, че няма кофти звуци по окачването има добри спирачки. Притеснява ме че при рязко подаване и пускане на газта, колата гасне. Също така при навиване на волана на пълно ляво или дясно се получава някакъв кофти звук, нещо средно между жужени и звук от метал в метал. Някаква идея от какво е? Относно двигателя и пъргавината му,не знам,карал съм браво 1,6 90 коня и ми се струва че бравото е по-пъргаво.Дали двигателите им са едни и същи? Зададох доста въпроси, чакам отговориEx. Grande Punto Driver
-
Dumdulin написа:Благодаря за отговора! Казаха ми че това със звука можело да се получава от скъсан маркуч на хидравликата. Възможно ли е? А за гасненето ще я карам в ДКВ преди да я взема, да видим какво ще кажат. Би трябвало при диагностиката да се види...Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Precakan
Nikoga v DKV, zapomnete NIKOGA V DKV!!! Ina4e krai s kolata vi !!!Marzi me da razkazvam istoriqta si... prosto ot edin moment nasetne se subudix s misulta, 4e nqma pove4e kola i tova beshe! NIKOGA V DKVМоля те виж правилата на форума и си прави си поста на кирилица!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар