Здравейте, Вече съм горда собственичка на фиат Стило 2002 jtd . И разбира се веднага се сблъсках с няколко проблема. Относно чистачките и радиото.1. Вчера минах по Бул. Борис 3 - ти, и вече не ми работи автоматичното включване на чистичките когато си пръскам предното стъкли с вода. Имате ли на представа от какво може да се случи това иначе си работят нормално .2. Втория ми проблем е с радиото не мога да хвана чистота Много ще съм ви благодарна ако можете за ме упътите към някой майстор или пък да ми кажете как мога сама да си оправя колата . Предварително много ви благодаря на всички!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горд собственик на фиат Стило.
Collapse
X
-
Това за чистачките сигурна ли си, ако за кратко натиснеш само пръска, трябва малко повече да задържиш за да се пуснат и чистачките, лоста към тебе нали???, а за радиото какво е оригинално вградено ли, ако е такова в доунлоадс в сайта има упътване за него, натискай банд за да идеш на фм вълни и после със стрелките наляво надясно да търси, виж си и антената как е, да не да е развита и да я няма на покрива на колата!!
-
svetljotod написа:Това за чистачките сигурна ли си, ако са кратко натиснеш само пръска, трябва малко повече да задържиш за да се пуснат и чистачките, лоста към тебе нали???, а за радиото какво е оригинално вградено ли, ако е такова в доунлоадс в сайта има упътване за него, натискай банд за да идеш на фм вълни и после със стрелките наляво надясно да търси, виж си и антената как е, да не да е развита и да я няма на покрива на колата!!
Коментар
-
Честито за придобивката :D и добре дошла във форума!По първият проблем-опитай да задържиш по дълго време лоста към теб когато използваш пръскалките.При мен чистачките тръгват 2 секунди след като започне да пръска водата.Ако и това не помага,някой от колеги трябва да ти препоръча майстор в София.По вторият въпрос-най елементарният проблем е липсата на антена.Възможно е да е ваден плеърът от таблото и след това да не е монтирана антената където трябва.Дано не е прекъсната,но ако е има алтернативни решения с вътрешни антени или пускане на нов антенен кабел.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
krasita написа:Ами доста задържах, но не се включиха. А за радиото оригинално със СД антената е на място, аз предполагам, че нещо антената е прекъсната някъдеAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
krasita написа:iakvvu написа:krasita написа:Ами доста задържах, но не се включиха. А за радиото оригинално със СД антената е на място, аз предполагам, че нещо антената е прекъсната някъде
Коментар
-
Чистотата, е друго,виж чЕстотата е нещото което си имала предвид. За радиото,то така ли беше като го взе? Пробвай с друго на място,пробвай и с фм-трансмитер,че те поне ще излъчват от самото купе и би трябвало и без антена да лови. Така може да разбереш дали е антена или не,но аз си мисля,че може да в самото радио...каквото и да е обаче бял кахър,както и чистачките -Честита придобивка и безаварийни!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Чистотата, е друго,виж чЕстотата е нещото което си имала предвид. За радиото,то така ли беше като го взе? Пробвай с друго на място,пробвай и с фм-трансмитер,че те поне ще излъчват от самото купе и би трябвало и без антена да лови. Така може да разбереш дали е антена или не,но аз си мисля,че може да в самото радио...каквото и да е обаче бял кахър,както и чистачките -Честита придобивка и безаварийни!
Коментар
-
krasita написа:paralesa написа:Чистотата, е друго,виж чЕстотата е нещото което си имала предвид. За радиото,то така ли беше като го взе? Пробвай с друго на място,пробвай и с фм-трансмитер,че те поне ще излъчват от самото купе и би трябвало и без антена да лови. Така може да разбереш дали е антена или не,но аз си мисля,че може да в самото радио...каквото и да е обаче бял кахър,както и чистачките -Честита придобивка и безаварийни!За чистачките нямам представа, нещо не ти прави контакт лостчето сигурно. Аз като я купих фиатката, така ми се мърдаше и дясното огледало, след един ден спря да се мърда и те така до днес
Както ти е 2002-ра има да ти спират работи още, така пишат поне в английския форум, че 2001 и 2002 са най-дефектни
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар