По колко върви предно стъкло за Фиат Брава - Триплекс тониран в синьо ? Задавам този въпрос в цяла тема, защото в Кобра не ми дават цена по телефона. А тази информация ми трябва спешно, защото ми пукнаха предното стъкло и вече имах проблем с КАТ за това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По колко върви предно стъкло за Фиат Брава?
Collapse
X
-
По колко върви предно стъкло за Фиат Брава?
karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във FacebookЕтикети: –
-
Има и китайчета по около 100лв.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
reter написа:Моето е китайско - 100 лева. Имаше и "Европеиско" за 150.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
lithrone
batproho написа:reter написа:Моето е китайско - 100 лева. Имаше и "Европеиско" за 150.
Коментар
-
lithrone написа:Тези китайските, тонирани ли са, като оригиналните или са джам от бай тошово?Преди години, сменях на едно браво и ми предложиха нормално за 150 и някакво за 250 дето нямало да ме заслепяват толкова фаровете на отсрещните коли, нощем. Някой знае ли нещо по въпроса?
Коментар
-
lithrone
tomny написа:Това за 150 е антирефлексно, китайското за 100 не знам. Когато аз го сменях, за 250 нямаше. Стъклото е читаво, не намирам разлика с предишното, освен, разбира се, че не е издраскано. Фирмата е Guardian, според google е американска, правят ги в Испания.
Коментар
-
приготви си около 160 лева аз си сложих """"ЕВРОПЕЙЙЙЙСКО""""" според кобра.Но трябва да се примириш със заслепяването най-доброто си е оригиналното стъкло, тва което ми сложиха уж било най доброто но без лентата отгоре и сега и през деня даже като има слънце си гледам таблото на стълкото което хич не е приятно ама хичКУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
Това, да ли ще е с лента или ще е без ми е най-малкия проблем. А нищо не казахте за вариантите, та се въртите от 100 до 160 лв - в смисъл - секюрит ли са или са триплекс вариант?karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар