Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разкачена предна броня Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разкачена предна броня Типо

Колеги случи ми се това, което нерядко се случва по нашите пътища-разкачи ми се предната броня на типо-то.Всъщност е разкачена само отстрани до калниците, а в предната си част е леко увиснала.Може да се кара, закрепил съм я с поп-нитове, но ме притеснява и искам да си я оправя и бих искал да попитам за добър маистор някъде в София.Едва ли ще искат да го правят в сервиз, по-скоро тенекиджия може би...както и ако можете да ме ориентирате колко горе-долу ще ми излезе да я демонтират и монтират обратно.Предварително благодаря.
    N.Y. State of Mind

Ами...защо не вземеш едно гидоре и не се пробваш? Сваля се за 10 минути и се монтера пак за толкова. Мисля че ако се разтърсиш ще видиш че има теми за това, спомням си че и аз бях писал. Поне аз съм я свалял моята, и толкова ми отне, при все че не бях я свалял преди и дори не знаех как.Ако се решиш, ще ти кажа - първо сваляш предната решетка, на рапидки е, после болтовете са под нея, успоредно отдолу, и отстрани по ъглите. Май бяха 14-ки. В подкалниците също има захващане, с рапидки, имай го в предвид, но ти ще ги забележиш. Успех!
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
    X