Здравейте, колеги! Имам проблем с теч от маркучите на хидравликата.Не мога да установя точно от къде тече, но тече някъде върху интеркулера и капе на земята.Затова сега доливам хидравлично масло и карам,но искам да отстраня този неприятен проблем.Някой ще даде ли съвет, подходящ сервиз в София,и т.н. Четох ,че е възможно рециклиране на маркучите.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч от хидравликата хидравликата на Фиат Мареа 1.9JTD 110
Collapse
X
-
Привет
Здравейте и при мен се появи подобен теч много много странен. Доливам хидравлична течност и карам една две седмици без проблеми и течове. След това изведнъж пак теч после пак няма и така. Направо се побърквам теч с характер няма точен интервал или някакви по-специфични събития който да предизвикат появяването му. А тук в Айтос всички сервизи са оле мале така, че сам трябва да се оправям. Ако имате идеи помагайте.
-
Re: Теч от хидравликата хидравликата на Фиат Мареа 1.9JTD 11
rumvas написа:Здравейте, колеги! Имам проблем с теч от маркучите на хидравликата.Не мога да установя точно от къде тече, но тече някъде върху интеркулера и капе на земята.Затова сега доливам хидравлично масло и карам,но искам да отстраня този неприятен проблем.Някой ще даде ли съвет, подходящ сервиз в София,и т.н. Четох ,че е възможно рециклиране на маркучите.Благодаря предварително!Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар