Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Теч от хидравликата хидравликата на Фиат Мареа 1.9JTD 110

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Теч от хидравликата хидравликата на Фиат Мареа 1.9JTD 110

Здравейте, колеги! Имам проблем с теч от маркучите на хидравликата.Не мога да установя точно от къде тече, но тече някъде върху интеркулера и капе на земята.Затова сега доливам хидравлично масло и карам,но искам да отстраня този неприятен проблем.Някой ще даде ли съвет, подходящ сервиз в София,и т.н. Четох ,че е възможно рециклиране на маркучите.Благодаря предварително!

Привет

Здравейте и при мен се появи подобен теч много много странен. Доливам хидравлична течност и карам една две седмици без проблеми и течове. След това изведнъж пак теч после пак няма и така. Направо се побърквам теч с характер няма точен интервал или някакви по-специфични събития който да предизвикат появяването му. А тук в Айтос всички сервизи са оле мале така, че сам трябва да се оправям. Ако имате идеи помагайте.

Коментар

Re: Теч от хидравликата хидравликата на Фиат Мареа 1.9JTD 11

rumvas написа:
      Здравейте, колеги! Имам проблем с теч от маркучите на хидравликата.Не мога да установя точно от къде тече, но тече някъде върху интеркулера и капе на земята.Затова сега доливам хидравлично масло и карам,но искам да отстраня този неприятен проблем.Някой ще даде ли съвет, подходящ сервиз в София,и т.н. Четох ,че е възможно рециклиране на маркучите.Благодаря предварително!
      Колега, интеркулера е под левия фар, там няма хидравлика. Нещо друго ще е. Прегледай щателно рейката и маркучите.
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
      X