на бравата има четери степени и има задна чистачка !!!! маи има доста глупости натворени!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
МУЛТИВОЛАН Мареа Устройство
Collapse
X
-
marea-ta написа:....като всеки волан от мареа има подготовка за мулти....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
моят е с ейрбег и имаше всичко вътре. Ама то какво ти трябва, 4 дупки на които направих резба и си потърсих подходящи болчета. В случая М4 и ги отрязах да са късички. По-трудната задача беше да отрежа страниците на капака на ейрбега. Много сръткава работа, но се получи. Сега остава да намеря нов лентов кабел за да може и да работят и ще е супер. Пробвах с малко мои подобрения, но не се получиха. В най-добрия случй, на второто или третото завъртане на волана се къаха кабелчетата които бях сложил. ПРи мен даже и кабел от клокспринга до касетофона си имаше пуснат.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
странно е че няма , но явно има и такива бройки. За това бих те посъветвал да си потърсиш, я от тук, я от ибей някой мултиволан. може и с някоя смола да се пробваш да си направиш държачи, но май не си заслужава много много. И аз мислех че лесно ще стане монтажа на моите ама не но в това също е и тръпкатаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
lithrone
veselin10 написа:Повдигам стара тема, защото видях нещо което не е вярно. Моя волан е без еърбег и няма нищо общо като конструкция вътре с мултиволан. Монтажа на копчетата не съм го измислил още как ще стане и май почнах да се замислям да не взема да претапицирам мултиволана който купих заради копчетата. Ако предприена нещо ще снимам задължително.
Коментар
-
veselin10 написа:marea-ta написа:....като всеки волан от мареа има подготовка за мулти....Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Е добре де . Утре ще снимам моя като му махна капака на клаксона, които е само на щипки и ще видите , че няма нищо общо с този който съм купил и е мулти с еърбег. Знам, че трябва да се реже, но аз нямам еърбег и трябра да се реже капачката на клаксона. Волана въобще няма отвори за болтовете които са за тези с еърбег и вътре е абсолутно кух. Там където трябва да се завият винтовете при мен е въздух!!! В неделя ще кача снимки защото ще пътувам утре.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Става ми все по-любопитно и по-любопитно Не го приемай , че не ти вярвам, просто ми е странно. Да не се окаже, че е сменян волана с такъв от брава или браво още преди да стане твоя колата. Но то ще си покаже на снимката де, техните са с 3 лъча а на мареата е с 4.Чакам с любопитство снимкатаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
Чакайте,че нещо се обърках. Аз ще свалям волана от марея комби 98г и ще се слага пак на комби 2000г ако това е от значение.условието е с въпросната кола да си трампим воланите,че той си сложи сд и не ползва екстрата Мултито е с airbags както и аз,но мисля да си сложа моята възглавница,че е по нова годината!Трябва ли нещо да изрязвам и при смяната неговата възглавница ще стане ли на моят волан.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
към твоя волан се прикрепят с види бутоните за мултито.разните там еар.багове са друга бира.Незнам защо като колеги говорят за мулти намесват еар.бег, това са съвсем различни неща.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Намесваме го защото име един процеп между волана и ейрбега колкото да натискаш клаксона. Обаче като се сложат бутоните и трябва от двете страни тази цепнатина да се изреже с около сантиметър и нещо, иначе ще опира ейрбега във бутоните иняма да може да се завинти за основата. Така, че kimirai ако ще слягаш възглавница от такава без бутони на таква в бутони ще трябва да се резне. Проблема е, че не е точна формата и става с доста опити докато се напасне. От едната сана стане ли после профила се свале лесно и се прави огледално на другта страна. не е трудно но е сръткаво!при мен се получи!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
Мам.. му,ще трябва да правя упражнението на сухо.А моят air bag без мулти ще пасне ли на този с мулти или ще трябва нещо да се преправя!Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
може би lithrone ще трябва да каже, че се е занимавам повече от мен. Но мисля, че няма да е проблем. Държи се само с 2 шестограмни болта за планката на клаксона (която прави контакт) и ми се струват универсални, но не искам да те подвеждам. Не ти пречи да пробваш де, ако имаш и двата волана само ги налагаш, стягаш двата болта и ако при натискане ти сработва клаксона значи няма проблем.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар