Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

МУЛТИВОЛАН Мареа Устройство

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

МУЛТИВОЛАН Мареа Устройство

Колеги, някой има ли снимки на разглбен мултиволан?По-важно ми е да погледна снимка на такъв волан със свален еърбег.Идеята ми е да видя как са захванати копчетата (дали могат да се свалят и да се монтират на друг волан) и как изглеждат кабелите(или е механизъм по-скоро) преминаващи през фланеца.Ако разполагате и със снимка на разглобени копчета-още по-добре.

копчетата са завити със болчета за волана ,като всеки волан от мареа има подготовка за мулти,а колкото до самите копчета,те са свързани с касетофона с два кабела които минава през всички ,но на всеки бутон има закачено различно съпротивление ,по това се ориентира самия процесор в касетофона/скоро по подобен повод мерих моите ,но съм забутал някаде лисчето където си ги записах.е дано съм ти бил полезен
    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

marea-ta написа:
      копчетата са завити със болчета за волана ,като всеки волан от мареа има подготовка за мулти,а колкото до самите копчета,те са свързани с касетофона с два кабела които минава през всички ,но на всеки бутон има закачено различно съпротивление ,по това се ориентира самия процесор в касетофона/скоро по подобен повод мерих моите ,но съм забутал някаде лисчето където си ги записах.е дано съм ти бил полезен
      Ясно, а кабелите как минават през волана...как се върти волана без да се усукват?

Коментар

Ето ти една снимка да добиеш някаква представа.
        Прикачени файлове
        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

TIP написа:
          Ето ти една снимка да добиеш някаква представа.
          Хмм... значи трябва да имам окабеляване до колкото разбирам, но май нямам за съжаление.А знаеш ли как минават кабелите през волана?С пластини ли са или минават свободно и с въртенето на волана се усуква и кабела.В уоркшопа не успях да намеря нищо.

Коментар

под волана кабелите са овити няколко пъти около стеблото и това позволява кат се върти волана да се разсукват малко .то като вземеш оборудван волан ще видиш и аз имах някакви снимки ама съм ги затрил

Коментар

lubomm написа:
              под волана кабелите са овити няколко пъти около стеблото и това позволява кат се върти волана да се разсукват малко .то като вземеш оборудван волан ще видиш и аз имах някакви снимки ама съм ги затрил
              Много ще ми помогнат няколко снимки защото се очертава да взема само бутони от колегата HLX.Изглежда възглавницата,тромбата и мулти-копчетата са заедно.При положение, че нямам мултиволан, остава да се надявам, че клок спрингът на всяка мареа е подготвен за мулти и ще трябва просто да включа копчетата в съществуваща букса.

Коментар

Да използвам темата на колегата .Някой знаели дали мулти волана се използва и при Брава/о ,или само при Марея
                FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
                  Да използвам темата на колегата .Някой знаели дали мулти волана се използва и при Брава/о ,или само при Марея
                  Само при Мареа, колега.

Коментар

... но нищо не пречи да се монтира на Браво, нали?В тази връзка търся мулти-волан от Марея за Бравото.

Коментар

Immortal написа:
                      ... но нищо не пречи да се монтира на Браво, нали?В тази връзка търся мулти-волан от Марея за Бравото.
                      Има едно нещо което пречи.Клок спрингът на бравото вероятно няма кабели за мулти-това по непотвърдена информация.

Коментар

lithrone написа:
                        Immortal написа:
                        Има едно нещо което пречи.Клок спрингът на бравото вероятно няма кабели за мулти-това по непотвърдена информация.
                        Смятаи я вече за потвърдена но ако се смени заедно с пакетния ключ смятам че проблема ще отпадне стига да не изникне нов
                        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                          lithrone написа:
                          Immortal написа:
                          Смятаи я вече за потвърдена но ако се смени заедно с пакетния ключ смятам че проблема ще отпадне стига да не изникне нов
                          Лостчето за чистачките.Мареата има степени Не казвам, че не може да се направи.

Коментар

lithrone написа:
                            eh4ev07 написа:
                            lithrone написа:
                            Immortal написа:
                            Лостчето за чистачките.Не казвам, че не може да се направи, просто се явява като проблем.
                            каква е разликата там? тея италианци нямат ли и други глупости сътворени там наоколо?
                            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                              lithrone написа:
                              eh4ev07 написа:
                              lithrone написа:
                              Immortal написа:
                              Лостчето за чистачките.Не казвам, че не може да се направи, просто се явява като проблем.
                              каква е разликата там? тея италианци нямат ли и други глупости сътворени там наоколо?
                              Мареа(седан) има доста степени на чистачкитеи няма задна чистачка.Мареа комби има степени и задна чистачка.Браво има само 3 или 4 степени и задна чистачка и за сметка на мареа не включва автоматично чистачките при пръскане на течност от казанчето.Защо не използвате "Отговор" вместо "Цитирай"? Натоварвате излишно страницата.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                              X