Колеги, някой има ли снимки на разглбен мултиволан?По-важно ми е да погледна снимка на такъв волан със свален еърбег.Идеята ми е да видя как са захванати копчетата (дали могат да се свалят и да се монтират на друг волан) и как изглеждат кабелите(или е механизъм по-скоро) преминаващи през фланеца.Ако разполагате и със снимка на разглобени копчета-още по-добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
МУЛТИВОЛАН Мареа Устройство
Collapse
X
-
Етикети: –
-
копчетата са завити със болчета за волана ,като всеки волан от мареа има подготовка за мулти,а колкото до самите копчета,те са свързани с касетофона с два кабела които минава през всички ,но на всеки бутон има закачено различно съпротивление ,по това се ориентира самия процесор в касетофона/скоро по подобен повод мерих моите ,но съм забутал някаде лисчето където си ги записах.е дано съм ти бил полезенАз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
-
lithrone
marea-ta написа:копчетата са завити със болчета за волана ,като всеки волан от мареа има подготовка за мулти,а колкото до самите копчета,те са свързани с касетофона с два кабела които минава през всички ,но на всеки бутон има закачено различно съпротивление ,по това се ориентира самия процесор в касетофона/скоро по подобен повод мерих моите ,но съм забутал някаде лисчето където си ги записах.е дано съм ти бил полезен
Коментар
-
lithrone
TIP написа:Ето ти една снимка да добиеш някаква представа.
Коментар
-
lithrone
lubomm написа:под волана кабелите са овити няколко пъти около стеблото и това позволява кат се върти волана да се разсукват малко .то като вземеш оборудван волан ще видиш и аз имах някакви снимки ама съм ги затрил
Коментар
-
lithrone
dani389 написа:Да използвам темата на колегата .Някой знаели дали мулти волана се използва и при Брава/о ,или само при Марея
Коментар
-
lithrone
Immortal написа:... но нищо не пречи да се монтира на Браво, нали?В тази връзка търся мулти-волан от Марея за Бравото.
Коментар
-
lithrone написа:Immortal написа:... но нищо не пречи да се монтира на Браво, нали?В тази връзка търся мулти-волан от Марея за Бравото.
Коментар
-
lithrone
eh4ev07 написа:lithrone написа:Immortal написа:... но нищо не пречи да се монтира на Браво, нали?В тази връзка търся мулти-волан от Марея за Бравото.
Коментар
-
lithrone написа:eh4ev07 написа:lithrone написа:Immortal написа:... но нищо не пречи да се монтира на Браво, нали?В тази връзка търся мулти-волан от Марея за Бравото.
Коментар
-
lithrone
eh4ev07 написа:lithrone написа:eh4ev07 написа:lithrone написа:Immortal написа:... но нищо не пречи да се монтира на Браво, нали?В тази връзка търся мулти-волан от Марея за Бравото.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар