Здравейте предварително се извинявам ако темата не е за тук .Имам проблем с моето гранде путно преди 4 месеца гаранцията ми изтече малко е смешно но в момента съм на 24000 км и преди 10 дена забелязох едно стържене когато въртя волана на CITY и цялата кола се тресе отидох веднага до ИТАЛИЯ АУТО ВАРНА и от там ми казаха "аверче електромотора ти е започнал да заминава трябва нов на цената от 1638 лв :О " този не подлежал на ремонт та въпроса ми е някой имал ли е такъв проблем и подлежът ли на ремонт тези електромотори или просто от ИТАЛИЯ АУТО не им се занимава да го ремонтират и също така опасно ли е да шофирам така понеже женами повече кара пунтото и малко ме е страх ще съм ви благодарен за съвети
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Гранде Пунто CITY/Хидравлика проблем
Collapse
X
-
виж това - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41519ако е подобен проблема - може да се ремонтирано в АИ никога няма да се хванат да го правят :D
-
Sev написа:виж това - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41519ако е подобен проблема - може да се ремонтирано в АИ никога няма да се хванат да го правят :DFiat Grande Punto
Коментар
-
кола
Оправя се работата те са 2 модела сиви кабели и с черни имам и от двата Само първо трябва да се провери дали не се е износил датчика А тези снимки няма да помогнат при тебе е друг модел -поне така мисля Иначе нов комплект моторче + датчики упрвление е 450евро идругия модел 400 евроСамо датчик 180 евро в НИШНаправо сваляш 4 те болта и слагаш новото Ако можеш погледни с кви букси е .
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Оправя се работата те са 2 модела сиви кабели и с черни имам и от двата Само първо трябва да се провери дали не се е износил датчика А тези снимки няма да помогнат при тебе е друг модел -поне така мисля Иначе нов комплект моторче + датчики упрвление е 450евро идругия модел 400 евроСамо датчик 180 евро в НИШНаправо сваляш 4 те болта и слагаш новото Ако можеш погледни с кви букси е .Fiat Grande Punto
Коментар
-
Здравейте, имам щастието да притежавам Punto 2 и вчера при завъртане на пълен десен City- то сдаде багажа. Някак успях да я паркирам, сега постоянно свети червеното кормило до ламапата на city то и волана се мести с адски мъки. Попрочетох, разбрах, че проблемът е много "приятен", но ще трябва да се спасяваме. Та въпросите ми са: 1. В София при кого да я закарам - някой проверен електричар да ми дадете, все пак да видим точно какво е станало?Още от сега казвам, че нищо не разбирам, така че няма да запоръчвам части или да си отварям сама колата) 2. Тъй като проблемът се случи точно докато паркирах не успях да преценя дали все пак ще мога да я закарам до сервиз по този начин- все ми се струва, че ако не взимам обратни завои ще се оправя, ама знам ли.. Предварително благодаря за помощта.
Коментар
-
kluchar написа:Оправя се работата те са 2 модела сиви кабели и с черни имам и от двата Само първо трябва да се провери дали не се е износил датчика А тези снимки няма да помогнат при тебе е друг модел -поне така мисля Иначе нов комплект моторче + датчики упрвление е 450евро идругия модел 400 евроСамо датчик 180 евро в НИШНаправо сваляш 4 те болта и слагаш новото Ако можеш погледни с кви букси е .Fiat Grande Punto
Коментар
-
kluchar написа:Оправя се работата те са 2 модела сиви кабели и с черни имам и от двата Само първо трябва да се провери дали не се е износил датчика А тези снимки няма да помогнат при тебе е друг модел -поне така мисля Иначе нов комплект моторче + датчики упрвление е 450евро идругия модел 400 евроСамо датчик 180 евро в НИШНаправо сваляш 4 те болта и слагаш новото Ако можеш погледни с кви букси е .Гранде Пунто
Коментар
-
Здравейте отново аз така и така не си оправих електроусилватела понеже имам друг автомобил та сега имам малко повече свободно време и искам да го направя така ето и въпроса ми предлагат ми за 400 лв втора употреба от пунто 2008 година , от ИТАЛИЯ АУТО ми казаха че моя фиат електроусилватела е с номер 55701321 и ми казаха че само електроусилвател с същият номер ще пасне , така втората употреба е с номер 55704062 званнах в италия ауто и продиктувах този номер а те ми отговориха че вероятно няма да стане но и те не биле сигурни )))) от моргата кадето е втората употреба пък са100 % сигурни че ще стане защото те дали над 5 6 такива и нито един клиент не се бил върнал за да го върне ))) аз намерих един сайт http://www.eitedelinternational.com/fr-fiat средата на страницата са описани точно тези номера двата и са дали една снимка CDNFIA007 FIAT Grande PUNTOà/c de 10/05Sans Volant ajustable en hauteur etSans VDC55701321 55704062 51826526 71753776въпроса ми е вие какво мислите ? дали дарискувам да платя 400 лв и ако не стане после да си го слагам в рамка или да давам 1900 лв за чисто ново )благодаря ви за отделеното времеFiat Grande Punto
Коментар
-
кола
Във Варненксия сервиз има едно момче където ги знае кой номера са заменяеми Имаше колега където го пита и му каза точно стана за само 400лв като смени комплект .Утре ще ми кажат Телефона му .като гледам тези са еднакви 55701321 55704062 51826526 71753776 и другите 55703372 55704059 55,704,065 51,826,529 71753777
Коментар
-
ако не става търси си някой свестен адвокат...и да се поровиш в чуждите сайтове относно въпроса...може и стотинка да не изхарчиш...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар