Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто-мръсен фар от вътре

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто-мръсен фар от вътре

Някой ще ми каже ли как да сваля само стаклото на фара и да го почистя.По рефлектора също има доста прах.Благодаря
    Punto ELX

едва ли е прах. да не е захабен и потъмнен
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Има и такава вероятност и затова изкам да го отворя и да проверя какво е точно.Стаклото стои едно по кафеникаво ,а си е апсолиутно същото спрямо другото.Помагаите
      Punto ELX

Коментар

да ти кажа не съм виждал никога прах във фар, само потъмнели рефлектори. как да е. не знам точно как се отваря на пунто фара, но по принцип има 2 варианта които съм виждал-или на щипки/метални скобички хващат самия фар със стъклото/ или залепено. ако е залепено можеш спокойно със силикон да го залепиш наново след като го отвориш няма да падне. успех
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Отвора за крушката е достатъчно голям, за да може да се бръкне и изчисти отвърте например с парцалче омотано около отверка... защо трябва да си навличаш главоболия с отлепване на рефлектора
          Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
          Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Re: Пунто-мръсен фар от вътре

bmw_boy написа:
            Някой ще ми каже ли как да сваля само стаклото на фара и да го почистя.По рефлектора също има доста прах.Благодаря
            Свалят се скобите отвън,след което внимателно се сваля стъклото-уплътнено е към корпуса на фара с болкит-обикновено втвърден и не е проблем да се разлепи.При сглобяването се ползва прозрачен силикон за уплътнение-болкита може да не се маха...Успех !
            Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Благодаря много на всички за помоща.
              Punto ELX

Коментар

Working...
              X