продадох бравото преди няколкомесеца днес гледах едно стило ... 1.6 115кс 2001и така де ... забележки ...не ми работе нито едно копче от козолата на шиофиорската врата (стъкла, огледала , копчетата за заключване на врата ) а на другата врата копчето за стъклото работеше ... някои да има идея каква може да е причината . разколачих го аз набързо буксата беше закачена лявото огледало беше счупено , някои да знае цената му ???и най-фрапиращото ... на таблото му светеха доста лампи ... ABS , Airbeg , един удивителен (жълт)... и нещо като помпа (жълта)..... може ли да са само грешки или е възможно нещо да не му е наред?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
няколко въпроса за Фиат Стило
Collapse
X
-
chaikata написа:не го видях по документи и не съм запознат с моторите на стило ... ама така каза тоа ... явно и тои не е наясно ...някой друг с мнения за лампите щото от колегата на останах много наясно за какво става думаAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Е, дай сега, като му пречи, ти за 3500 да му я преместиш. Ми да я бутне оттам, като толкова не му пука, а пък ти, ако толкова си я харесал, закарай я на една диагностика и там да се види кое-що. Щом има толкоз пари, няма да му е първа грижа тази кола и няма да има нищо против да я закараш на сервиз, хем и ти ще си спокоен, че за тази цена вземаш нещо читаво.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар