Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде във Варна изкупуват катализатори?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Къде във Варна изкупуват катализатори?

    Здравейте отново, колеги!Има много теми, по този въпрос, но конкретен отговор на моя никъде не прочетох, затова пускам тази тема!Имам чувството, че колата е леко запушена, съответно мисля, че е от катализатора, все пак е 13 годишна...Дори и да греша, доколкото съм изчел темите, мнозинството са на мнение, че от този катализатор смисъл няма - нито има някакви данъчни облекчения, нито нищо. Въпросът ми е, къде във Варна изкупуват катализатори или пък биха могли да ми го свалят и да ми го вземат, като в замяна ми сложат резонаторно (??) гърне?Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    '97 Brava 1.6 16v

    #2
    Re: Катализатор

    16valve написа:
    Здравейте отново, колеги!Има много теми, по този въпрос, но конкретен отговор на моя никъде не прочетох, затова пускам тази тема!Имам чувството, че колата е леко запушена, съответно мисля, че е от катализатора, все пак е 13 годишна...Дори и да греша, доколкото съм изчел темите, мнозинството са на мнение, че от този катализатор смисъл няма - нито има някакви данъчни облекчения, нито нищо. Въпросът ми е, къде във Варна изкупуват катализатори или пък биха могли да ми го свалят и да ми го вземат, като в замяна ми сложат резонаторно (??) гърне?
    Здравей Колега,По принцип едва ли проблемът е от катализатора, не знам дали с новите промени за преминаването на технически преглед няма да възникне проблем догодина, но ако все пак си мераклия, може да си го махнеш, естествено. Виж дали имате М Комплект 33 във Варна, 2008 сменях генерацията при тях, но в София и все още е супер. Те продават и катализатори, но предполагам ще трябва да доплатиш, иначе резонаторно гърне като за Брава 1.6 ми искаха 50 лв, така като си мисля, ако ти вземат катализатора даже ще трябва и да ти платят.
    Brava 1.6 EL, '98
    182A4

    Коментар


      #3
      ем комплект вече не изкупували, ама пък има обяви в нета
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

      Коментар


        #4
        И нямат представител във Варна .
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

        Коментар

        Working...
        X