Здравейте отново, колеги!Има много теми, по този въпрос, но конкретен отговор на моя никъде не прочетох, затова пускам тази тема!Имам чувството, че колата е леко запушена, съответно мисля, че е от катализатора, все пак е 13 годишна...Дори и да греша, доколкото съм изчел темите, мнозинството са на мнение, че от този катализатор смисъл няма - нито има някакви данъчни облекчения, нито нищо. Въпросът ми е, къде във Варна изкупуват катализатори или пък биха могли да ми го свалят и да ми го вземат, като в замяна ми сложат резонаторно (??) гърне?Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде във Варна изкупуват катализатори?
Collapse
X
-
Re: Катализатор
16valve написа:Здравейте отново, колеги!Има много теми, по този въпрос, но конкретен отговор на моя никъде не прочетох, затова пускам тази тема!Имам чувството, че колата е леко запушена, съответно мисля, че е от катализатора, все пак е 13 годишна...Дори и да греша, доколкото съм изчел темите, мнозинството са на мнение, че от този катализатор смисъл няма - нито има някакви данъчни облекчения, нито нищо. Въпросът ми е, къде във Варна изкупуват катализатори или пък биха могли да ми го свалят и да ми го вземат, като в замяна ми сложат резонаторно (??) гърне?Brava 1.6 EL, '98
182A4
Реклама
Collapse
Коментар