На Типото кутията е с обозначение C.513 , на Бравата е C.510!Ще ти свърши работа кутия от Типо 1.8, 2.0 и 1.9 ТД!
Не, не! На 1.6 16v кутията е с лагер-семерингите на полуоските и тройката вътрешни карета. Абсурд да стане от двувалово типо. Там полуоските са с 6 болта и фланци и стартера е отзадната страна. Колегата е прав, че на пръв поглед имат някаква съвместимост, но аз не съм много сигурен. Едноваловите типота са с много къси скорости. Може в това да е разликата.
Да, ама той пита за 16 кл от браво/брава. Не става. Лапата за тампона по средата е друга и не е съвместима с двете кутии. Иначе към блока ще ти пасне. Не знам обаче с полуоските как седят нещата.
Да, ама той пита за 16 кл от браво/брава. Не става. Лапата за тампона по средата е друга и не е съвместима с двете кутии. Иначе към блока ще ти пасне. Не знам обаче с полуоските как седят нещата.
Жоро средната лапа наистина е различна, но захващането е еднаквопроблема е в лапата за другият тампонпросто в средният корпус на кутията няма място за 2-та надлъжни(оста на автомобила) болта
Ако е само това разликата, тогава с лапата от донорската кутия би трябвало да стане. На мареята съм с лапа от купе, например, ама тя е същата като на типо/темпра (ламаринена).
Коментар