Здравейте имам Фиат брава 96г и в последно време взе да ми прави един проблем:В редки случаи не иска да пали даже и километража се занулява.Акумулатора ми не е нов но искам да питам дали проблема е в акумулатора според вас или е нещо от сорта на стартер, електроника и т.н.После на бутане пали от 2 метра дето се вика, дори и наравно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat brava 1.6 16V малко помощ
Collapse
X
-
jordan85 написа:Най вероятно имаш здрава отечка и от там ти пада акумулатора,отиди да ти замерят консумацията при изгасена кола
Коментар
-
цък казваш че прави... да не е стартера? Силно ли цъка, под капак ли цъка, като завъртиш да пали ли цъка? Ако отговора на всичките е "да" - повреден стартер (и по-конкретно бендикс)"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
...
направи си една проста проверка на стартера колега, защото може да са много нещица като се започне от четки, шалтер, бендикс, ротор, и т.н.. дай на късо шалтера там където влизат буксите. дй ги на късо с един кабел и ще разбереш преди да го смъкнеш какво му еFiat Brava 1.6 16V 90HP
Fiat Brava 1.2 16V 80HP
Fiat Bravo 1.2 16V 80HP
Коментар
-
Благодаря Ви на всички за изчерпателните отговори и за отделеното внимание но такова нещо като червен ключ и карта нямам и си нямам идея какво представляват а иначе няма как да разбера защото ми прави този проблем да речем един път на 10на дни.Забелязах че като завъртя да запаля и като върна ключа чувам звук и от централното нещо сякаш се отключва
Коментар
-
Gal1n_88 написа:Благодаря Ви на всички за изчерпателните отговори и за отделеното внимание но такова нещо като червен ключ и карта нямам и си нямам идея какво представляват а иначе няма как да разбера защото ми прави този проблем да речем един път на 10на дни.Забелязах че като завъртя да запаля и като върна ключа чувам звук и от ЦЕНТРАЛНОТО нещо сякаш се отключва
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:кот направи проблем чекни стартена да видиш кали ще се оправи ако въобще не стартира провери и кабелите към него и клеимите на акумолатора измери ампеража колко е на загасена кола и без нищо да е включено другото е да прави проблем самия клеиморед- буксите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар