Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светлина за заден ход не свети

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светлина за заден ход не свети

Здравейте, не знам дали е за този раздел питенето ми.... Та от извесно време не свети светлината за заден ход. Смених крушката и пак нищо. Дайте идея от какво може дае. Всички други светлини си ги има.Мерси
    Bravo HGT

Re: Светлина за заден ход не свети

cio написа:
    Здравейте, не знам дали е за този раздел питенето ми.... Та от извесно време не свети светлината за заден ход. Смених крушката и пак нищо. Дайте идея от какво може дае. Всички други светлини си ги има.Мерси
    машинката за заден ход която се намира на скоростната кутия ти се е прецакала от там е проблема нова струва 15лв сигурно
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Първо я провери дали работи.Извади куплунга и подай на буксата която е на скоростната кутия на един от изводите директно от акумулатора "+".Включи на задна и виж дали на другия извод излиза "+".Ако излиза значи проблема не е в машнката.
      COUPE 1.8 16V
      Volvo XC90 T6

Коментар

Re: Светлина за заден ход не свети

stef написа:
        машинката за заден ход която се намира на скоростната кутия ти се е прецакала от там е проблема нова струва 15лв сигурно
        Съгласен! :D Моята машинка струваше към 16лв. Наврях се под колата и без дори да я вдигам на крик смених машинката.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Сигурно е от машинката! Първо можеш да се пробваш да я поизчистиш със контактен спрей и ако тогава не става да си вземеш друга. При мен се оправи!
          FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046

Коментар

а при мене беше откачена и като я закачих буксата -чудо-въртя контактния ключ и задните си светят-викам си супер съм-ама несъм започна да свети постоянно без дори да вкарвам на задна-маи машинката ми е капо а?
            Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
            Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
            Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Коментар

puntotras написа:
              а при мене беше откачена и като я закачих буксата -чудо-въртя контактния ключ и задните си светят-викам си супер съм-ама несъм започна да свети постоянно без дори да вкарвам на задна-маи машинката ми е капо а?
              Определено!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
              X