Колеги, днес при мен дойде един приятел. Решил да си купува Fiat, но не може да вземе решение какво точно да си купи - Brava или Marea.Чесно казано аз имам впечатления само от Bravo и съм много доволен, но все пак ако някой е пробвал и двете коли или може да изкаже някакво мнение по въпроса ще бъде добре.Нека да помогнем на още един да стане притежател на любимата марка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava или Marea?!?
Collapse
X
-
gdd55
kaрах ги и двете докато реша коя да си купя.Мареата е по голяма по тежка по стабилна и возията и е по добра поради тези работи.Стабилна тежка машина
Коментар
-
Аз съм твърдо за Брава: 1. Нарастващ багажник - голямо предимство е това - кефти да пренасяш куфар,кефти да пренасяш печка или пералня ; 2. Компактна за паркиране - особено ако ще я даваш да я кара и жена; 3. Къса база, стабилна база. 4. Чистачка на задното стъкло 5. По-нисък разход в полза на Брава.
Коментар
-
perlsite написа:С половината неща изобщо не мога да се съгласяFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Е да де.. аз за това написах, че не съм съгласен само с 50% от нещата и то си зависи коя Мареа с коя Брава сравняваш... Който иска да дойде да ми види багажника... може да сложиш достатъчно багаж.. а ако искам товарен автомобил ще си взема някой бус и т.н.. За чистачките на задното стъкло - еми то изобщо няма и грам нужда! Поне при мен (седан)... При Бравата като е изпълнено хечбек - да са го измислили контрукторите по-удачно За разхода.. разликата е незначителна (0.1л/100), както и разликата в теглото(45кг за JTD 105 модификациите), нещо повече.. този разход зависи изключително от състоянието на автомобила.. ако вземеш Брава може да има значително по-голям разход... въпрос на късмет.Мареа е по-удачния вариант за дълги пътувания и е по-стабилна на пътя.За другите неща съм съгласен с колегата doofiatFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар