Taka predi da ste sko4ili i da mi objasnjavate 4e JTDI ne se sravnjava izobshto s gaz, imaite predvid 4e tarsja da spestja njakoi leF!!! koe ste mi e po ikonomi4no za poddrajka,gorivo i t.n. Marea 1,8 gaz(ne injekcion) 97g. ili Bravo 1,9 JTDI 2000g. izobshto izleite si dushite po temata
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Koe e po eFtino Bravo 1,9jTDi ili Marea 1,8 Gaz?
Collapse
X
-
не се научиха да пишат на кирилица тея хора и това е ! JTDI - нe , JTD - да. Аз винаги сам бил на мнението че е много по-добре да подържаш една горивна система от колко две.Още повече ако се сравнява с JTD , двигателя наричан не в една статия едно от технологичните постижения в съвременното автомобилостроене. това е от мен .Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
-
Re: Koe e po eFtino Bravo 1,9jTDi ili Marea 1,8 Gaz?
rustson написа:Taka predi da ste sko4ili i da mi objasnjavate 4e JTDI ne se sravnjava izobshto s gaz, imaite predvid 4e tarsja da spestja njakoi leF!!! koe ste mi e po ikonomi4no za poddrajka,gorivo i t.n. Marea 1,8 gaz(ne injekcion) 97g. ili Bravo 1,9 JTDI 2000g. izobshto izleite si dushite po temataFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
сори за кирилицата това за брацигово не обръщай внимание, от софия съм си просто ми звучи много колоритно и вие май не разбрахте въпроса ми !! искам да спестя някой леФ иначе знам общо взето че Бравото е много по добро от газта но все пак..Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Кво значи да спестиш некой лев бе пич Аскаш да пестиш по-добре не си купувай кола иначе разходи винаги ще имаш и никой неможе да ти каже какви и колко А иначе за самото питане аз бих ти препоръчал ЖТД-то не че съм фен на дизела ама е по-добре от газFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
ем смятай. около 8 нафта в софия по 1,9 /нафта, не биодизел ала-бала или да я намираш от някой по 1,2/ 15,2 лв на 100. 12 газ по 0,85 е 10,20 лв. може би съм дал малко по-високи разходи за колите, но дори и така да е нафтата излиза още по-скъпо. това е в града. без да бройм евентуално по-скъпата поддръжка на дизела както и качествената нафта, която тази зима замръзна отвсякъде. разбира се аз очаквам да дигнат газта, едва ли ще седи толкова ниска. освен това на бензиновата можеш да й сложиш метан вместо газLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Браво Pakumba!Много аргументирано,макар и със завишени стойности!Ако си с газ винаги ще ти излиза по-евтино!Какво значи,ако намираш нафта на 1,20....Ами ако не намираш?Гледаме глобално цените,а не кой какво може да намира.Някой може да намира и без пари,но това е изключение.Не знам колко е нафтата,но щом бензина е 1,90 сигурно е 1,70.При тази цена 8х1,70 =13,60.При газ 11х0,85=9,35.Ако колата е с газов инжекцион не се замисляй!Единствено,ако има разлика в цената ,то вземи дизела,понеже е по-нова,но в крайна сметка зависи и какво е състоянието и!Изборът си е твой и знай,че дизелджийте хвалят дизел,а газаджийте газта!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
pakumba написа:ем смятай. около 8 нафта в софия по 1,9 /нафта, не биодизел ала-бала или да я намираш от някой по 1,2/ 15,2 лв на 100. 12 газ по 0,85 е 10,20 лв. може би съм дал малко по-високи разходи за колите, но дори и така да е нафтата излиза още по-скъпо. това е в града. без да бройм евентуално по-скъпата поддръжка на дизела както и качествената нафта, която тази зима замръзна отвсякъде. разбира се аз очаквам да дигнат газта, едва ли ще седи толкова ниска. освен това на бензиновата можеш да й сложиш метан вместо газJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Re: Koe e po eFtino Bravo 1,9jTDi ili Marea 1,8 Gaz?
rustson написа:Taka predi da ste sko4ili i da mi objasnjavate 4e JTDI ne se sravnjava izobshto s gaz, imaite predvid 4e tarsja da spestja njakoi leF!!! koe ste mi e po ikonomi4no za poddrajka,gorivo i t.n. Marea 1,8 gaz(ne injekcion) 97g. ili Bravo 1,9 JTDI 2000g. izobshto izleite si dushite po temata
Коментар
-
rustson написа:нещо много важно!!!ако цената на Бравото ми е 100% на маереата е 80%!! я ссега си дайте коментарите!Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
rustson написа:сори за кирилицата това за брацигово не обръщай внимание, от софия съм си просто ми звучи много колоритно и вие май не разбрахте въпроса ми !! искам да спестя някой леФ иначе знам общо взето че Бравото е много по добро от газта но все пак..SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:rustson написа:сори за кирилицата това за брацигово не обръщай внимание, от софия съм си просто ми звучи много колоритно и вие май не разбрахте въпроса ми !! искам да спестя някой леФ иначе знам общо взето че Бравото е много по добро от газта но все пак..Punto SX 1.1 55
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар