Здравейте!/На предното стъкло на моето Пунто, точно пред волана се появи една пукнатина, която тръгва отдолу и засега спря някъде на 1/3. Явно ще трябва да го сменям по някое време Моля, ако някой знае следните неща:- Ориентировъчна цена на стъклото на старо- Ориентировъчна цена на работата по смянатаИ нещо друго, което си мислех - винетката, гражданската и годишния преглед, които са залепени на стъклото, явно не могат да бъдат преместени. Как се действа в такива случаи? Сигурно от съответните компании, дават нови стикери? Не може да не е предвидено, че може да се наложи да сменяш стъкло.Предварително благодаря, ако някой е запознат и реши да помогне!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.1 - предно стъкло за смяна
Collapse
X
-
Аз лично ти препоръчвам да си потърсиш "старо" стъкло. малко тривиално, но...поне е отригинално ! Което ще е триплесково, и при евентуално счупване, няма да ти напълни очите със стъкла...а, в КОБРА поставят предимно евтини стъкла. Ако все пак предпочетеш КОБРА, настоявай за триплексово стъкло.Един ден, това може да ти струва здарвето. НЕ е задължително да се удариш че да се счупи -на мен ми се е чупило от ударена чайка... :DFIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
Преди време сменях задно стъкло. Взех италианско към 300 лева с фактура от Кобрата. Маркировката си отговаря на тази на останалите стъкла. Платиха ми го от застраховката цялото без някакви стотинки. И от Кобра ми дадоха доживотна гаранция. Смениха ми го за около половин час на паркинга посред зима.Bravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар