Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на гърнета - впечатления

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кажете какъв комплект гърнета да си взема - Walker или Sigam? Walker -а ми го предлагат на 284 лв с 1 година гаранция, а Sigam -а ми го предлагат на 311 лв с повече гаранция.Какво ще кажете, коя марка ще е по-добра, при положение, че карам на газ, ако има значение това де?
    Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Коментар

didalko написа:
      Кажете какъв комплект гърнета да си взема - Walker или Sigam? Walker -а ми го предлагат на 284 лв с 1 година гаранция, а Sigam -а ми го предлагат на 311 лв с повече гаранция.Какво ще кажете, коя марка ще е по-добра, при положение, че карам на газ, ако има значение това де?
      Преди по-малко от година сложих полски гърнета на Мареата за 124 лева (без катализатора).Колкото и да са скапани ще издържат 2 комплекта поне колкото един Уолкър или Сигам. Иначе на бравата съм с Босал и след 5 години каране на газ от мен и неизвестен на брой години преди това,гърнетата взеха да сдават багажа.Без да се колебая ще ги заменя с полски,макар да ми се сториха една идея по-шумни от отигиналните.п.с. Аз направих дупка 4мм на полското гърне и колата съска леко от там.За сметка на това се надявам конденза да изтича от там и да го съхрани по-дълго време.Почти година няма никакви следи от ръжда около дупката.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

хм, много интересно. А къде точно си ги направил тези дупчици? Все пак не са ли на тръби вътре гърнетата?
        Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Коментар

Working...
        X