Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с автоБоя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с автоБоя

Здравейте.Тьй като днес боядисах страничните стькла обаче ми се наложи да трьгна без да чакам боята да исьхне и отгоре полепнаха малки боклучета.Искам да попитам ако сложа още 1-2 рьце ще изчезнат ли власинките или ще трябва да се мьча да ги махам с нешо?Благодаря

Re: Проблем с автоБоя

venkov написа:
    Здравейте.Тьй като днес боядисах страничните стькла обаче ми се наложи да трьгна без да чакам боята да исьхне и отгоре полепнаха малки боклучета.Искам да попитам ако сложа още 1-2 рьце ще изчезнат ли власинките или ще трябва да се мьча да ги махам с нешо?Благодаря
    Боядисал си стъклата?!Иначе за власинките - водно и още една ръка.

Коментар

Може би страничните огледала.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: Проблем с автоБоя

lithrone написа:
        venkov написа:
        Боядисал си стъклата?!Иначе за власинките - водно и още една ръка.
        Огледала де...От бързане така става :D Мерси иначе

Коментар

На водно ще ги изкараш, но трябва да внимаваш докато търкаш нещо да не остане на шкурката и да надере цялото огледало.

Коментар

Working...
          X