От известно време мой познат ми втълпява една идея която не ми се струва много правдоподобна, а тя е : Ако карам непрекъснато на 100 окатанов бензин , то колата ще харчи по- малко от колкото с 95 и едва ли не излиза същото (като пари ) да си караш на 100 октана.Някои има ли идея дали има нещо вярно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Според Вас възможно ли е ?
Collapse
X
-
Първо, цената на бензина рязко нараства с октана, та не ми иде да е много на сметка.Второ, възможно е разходът да намалее и пъргавината да се увеличи, но ми се чини, че ще е за сметка на натоварването на двигателя, който ще се износи по-бързо.Ако ще е да се гониш на Божурище, бива, ама иначе не бих опитвал. :D
Коментар
-
Re: Според Вас възможно ли е ?
Mescalin написа:От известно време мой познат ми втълпява една идея която не ми се струва много правдоподобна, а тя е : Ако карам непрекъснато на 100 окатанов бензин , то колата ще харчи по- малко от колкото с 95 и едва ли не излиза същото (като пари ) да си караш на 100 октана.Някои има ли идея дали има нещо вярно?Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
Коментар
-
Re: Според Вас възможно ли е ?
Mescalin написа:От известно време мой познат ми втълпява една идея която не ми се струва много правдоподобна, а тя е : Ако карам непрекъснато на 100 окатанов бензин , то колата ще харчи по- малко от колкото с 95 и едва ли не излиза същото (като пари ) да си караш на 100 октана.Някои има ли идея дали има нещо вярно?
Коментар
-
Mescalin написа:а има ли някои който да е карал на 100 октана да каже от опит как е.FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Колега, единствения вариант е да пробваш. Иначе мнението е като дупето: everybody’s got one А и разговора неизбежно ще опре до това какви боклуци ни продават на милите ни родни бензиностанции...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар