Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с хидравликата на фиат брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с хидравликата на фиат брава

здравейте,от скоро получих проблем в брава-та. при въртене на волана се чува стържене. разговарях с познати майстори и те ми обясниха, че става въпрос за проблем в рейката или помпата. бих желал да попитам всички, които са се сблъсквали с такъв проблем, може ли да ме упътите при някой сервиз или майстор, който да може да направи диагностика на автомобила и евентуално да отстрани проблема?ще съм благодарен за всякаква информация, която може да ми е от полза.благодаря предварително за помощта.

Маслото на хидравликата сменяно ли е и с какъв цвят е?Стърженето е от помпата.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      сменянно е преди година, но автомобилът е 99 година и може би вече е време за смяна на някои части в хидравликата.

Коментар

Tornado написа:
        маслото е сменено в началото на годината, ама колицата е стара и явно ще се наложи смяна на помпата. а имате ли идея как се движат цените за части+ремонт?

Коментар

Working...
        X