перката ми се включва на последната бяла черта на уреда става въпрос за в града на дълъг път си държи температура на средата дали е така и при други коли със същия двигател
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
температура фиат мареа 1,6V16
Collapse
X
-
Аз съм със същият двигател с алуминиеви колектори и имам странно поведение на охлаждащата система. При каране на равен път температурата стои на половината от средата, като карам малко по баир се качва, но пак не може да достигне средата, на място се качва малко над средата след това като тръгна си слиза на средата и е държи горе доле. На какво може да се дължи това. Колата е Брава ’96. Благодаря предварително.
Коментар
-
lithrone
gemballa написа:Аз съм със същият двигател с алуминиеви колектори и имам странно поведение на охлаждащата система. При каране на равен път температурата стои на половината от средата, като карам малко по баир се качва, но пак не може да достигне средата, на място се качва малко над средата след това като тръгна си слиза на средата и е държи горе доле. На какво може да се дължи това. Колата е Брава ’96. Благодаря предварително.
Коментар
-
Re: температура фиат мареа 1,6V16
mimo MS написа:перката ми се включва на последната бяла черта на уреда става въпрос за в града на дълъг път си държи температура на средата дали е така и при други коли със същия двигателEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
lithrone написа:gemballa написа:Аз съм със същият двигател с алуминиеви колектори и имам странно поведение на охлаждащата система. При каране на равен път температурата стои на половината от средата, като карам малко по баир се качва, но пак не може да достигне средата, на място се качва малко над средата след това като тръгна си слиза на средата и е държи горе доле. На какво може да се дължи това. Колата е Брава ’96. Благодаря предварително.
Коментар
-
gemballa написа:Всички симптоми водят към термостат, ама грам не ми се иска да е това проблема. Казаха ми че струва 100+ лева.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
lithrone
Tornado написа:gemballa написа:Всички симптоми водят към термостат, ама грам не ми се иска да е това проблема. Казаха ми че струва 100+ лева.
Коментар
-
MadHead написа:По-добре си смени резистора, защото така като спреш по кръстовищата ще си като хеликоптер Първа степен щади мотора на вентилатора и е по-тихафиат мареа 103 понита
спринтер 122 понита
пасат с 90 умрели понита
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар