Значи какво стана, ходих да сменям маслото преди малко и се прибирам и ще паркирам пред гаража. Правя едни маневри напред-назад и по едно време ни първа, ни задна. Включвам на скорост, но като отпускам съединителя и все едно няма никой и съм на свободна. Изгасих колата, отварям капака, викам да не е скъсано жилото. Паля пак и няма проблем. От какво може да е станало така, направо съм в чуденка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По едно време отказаха първа и задна?!
Collapse
X
-
Съединителя е нов, по скоростите няма никакви проблеми, влизат си перфектно. Като сменях съединител преди година при хит-ко му казах да свалят скоростната кутия и да я уплътнят със силикон щото сълзеше. Казаха, че самата кутия е наред. Лагерите на диференциала ги сменях също преди година там заедно със съединителя. Пред гаража е малко като в Бейрут и една мисъл ми минава да не би едната гума да е била във въздуха и затова да не е тръгвала, но не ми се вярва да е от това. Сега ходих да правя пробни кръгчета, няма проблеми... а ако е вътрешно каре какви са симптомите? За някакви специфични звуци да се ослушвам?Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Ами това е, че не знам как се оправи от самосебе си. Пробвах първа-задна-първа.. не ще да тръгне все едно е скъсала жило, дръпнах ръчната, изгасих мотора, зяпах в коша, после паля и все едно е нямало проблем, не съм я бутал изобщо. Сега навъртях още 2-3км градско нямаше проблем. Странна работа...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Ами това е, че не знам как се оправи от самосебе си. Пробвах първа-задна-първа.. не ще да тръгне все едно е скъсала жило, дръпнах ръчната, изгасих мотора, зяпах в коша, после паля и все едно е нямало проблем, не съм я бутал изобщо. Сега навъртях още 2-3км градско нямаше проблем. Странна работа...1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар