Какви са предимствата на летите джанти пред железните освен естетическия вид?Даже установих,че летите джанти са ми по тежки от железните Преместена. Модерирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са предимствата на летите джанти пред железните?
Collapse
X
-
dc
Ами не е точно така.Естествено е ,че алуминките се гънат по-лесно от металните.Демек не са по-здрави.Алуминките се слагат за визия и за олекотяване,но не говоря за какви да е джанти.Попринцип хората като си купуват алуминки , въобще не мислят колко тежат ,а това има голямо значение Колкото по-леки толкова по-добре.Пък и тежината на гумите е от значение,ама това е друг въпрос вечеХубавата алиминка е леката,но всъщност трябва да има и някаква здравина.Зависи кой е производителя .Тук дума неможе да става за турски и китайски джанти Когато си купувам джанти винаги ги тегля.Като пример мога да ти дам ,че за 15-ки повече от 7 до 7.5 кила на джанта е многоNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
lithrone
tomny написа:Много по-здрави са. Аз ги смених заради това, писна ми да изправям железните. И тогава за пръв път видях какво е да не ти трепери волана при каквато и да е скорост.
Коментар
-
snake написа:Освен, че са по-красиви, никакви други предимства нямат. И в добавка им трепериш да не ти ги откраднат.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:snake написа:Освен, че са по-красиви, никакви други предимства нямат. И в добавка им трепериш да не ти ги откраднат.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Моят опит от половин година/15000 км. говори точно това, което съм написал горе - лятите джанти не са мръднали. За това време старите железни имаха очевидни подбивания. Всяка смяна летни-зимни ги изправяха горе-долу, за да влязат гумите, и всяка смяна зимни-летни - машинно. Смених оригинални фиатски железни с оригинални фиатски ляти, 14". Не ми пукаше за визията, исках да не се кривят толкова, така и стана. Не ми се вижда логично отливка от дуралуминий да е по-неустойчива от някаква ламарина 2-3мм.
Коментар
-
snake написа:Това че обикновените джанти ръждясват, по никакъв начин не им пречи да изпълняват предназначението си . Така че пак опираме до външен вид и нищо друго...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:snake написа:Това че обикновените джанти ръждясват, по никакъв начин не им пречи да изпълняват предназначението си . Така че пак опираме до външен вид и нищо друго...
Коментар
-
lithrone
-
Re: Какви са предимствата на летите джанти пред железните?
Колега не си слагай лети джанти,особенно ако караш много.Аз в момента търся една или две,много е трудно да ги опазиш кръгли! Не си слагай таралеж.....FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
Коментар
-
всеки има различно виждане .. за мен е важно колата ми да изглжда добре, а определено летите джанти и отварят голяма визия Гледам все пак и качеството .. никога няма да убуя Китайки каквато и фаца да вадят слагането на такива джанти си е отговорно, но ако попринцип си човек който си пази колата, няма да имаш никави проблеми . Не си внушавай, че на всяка копка ще се кривят Нашия град е осеян с дупки навсякъде, след една година каране с такива джанти при смяна на гуми им беше нужен само балансПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
neonglow написа:Vladim написа:snake написа:Това че обикновените джанти ръждясват, по никакъв начин не им пречи да изпълняват предназначението си . Така че пак опираме до външен вид и нищо друго...1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар