Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бравата не пали.....????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бравата не пали.....????

ето каква е ситуацията....вкарах колата в една автомивка да я мият и беше да там....не пали.като я дам на контакт не се чува онова бзззззззт от помпата иначе си върти но немога да и дам малко газ и да запали.....меслех си да не са намокрили нещо....но двигателя е сух а и миенето беше само външно.....прегледани са всички бушони...изтеглихме я с приятел да сервиз като вече мислех за нова бензинова помпа....днес са я свалили и се оказва че не е от нея.....другата идея беше да е от алармата....не е и от нея.утре ще я карам с Пътна Помощ до сервиза на 4-и километър да я мъчат там....някакви идеи ???....откачихме бензиновия маркуч който влиза в двигателя...и като се опитвам да запаля не хвърля въобще бензин от там....значи кое може да кара бензиновата помпа да не работи???? нещо от чипа в ключа??? давайте идеи да съм подготвен за утре че там парите ги нямат за нищо.....или дайте идея каде да я закарам в София....
    Fiat Brava 1.6 16V '98

Наскоро имаше индетичен случай като твоя. Под шофьорската седялка има бутон. Нужно е да се натисне и да ти проработи всичко. Успех!

Коментар

http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...B%E8....ето я темата....не е истина .....все едно аз съм я писъл.....ако е това ще черпя....... :D
      Fiat Brava 1.6 16V '98

Коментар

SSPURSS написа:
        http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=5448&highlight=%EF%E0%EB%E8....ето я темата....не е истина .....все едно аз съм я писъл.....ако е това ще черпя....... :D
        Дано си оправил проблема!
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

това беше..... :D :D направо не е истина че се оказа такъв проблема.....аз се бях приготвил за голямо изваждане..... :D
          Fiat Brava 1.6 16V '98

Коментар

това да ми е изваждането..... :D
            Fiat Brava 1.6 16V '98

Коментар

малко стара темичка ама...а някой може ли да ми обясни за какво е този бутон под седялката че в книжката ми всичко е на италянски а него не го знам...а ми е интересно определено
              DIFIMI

Коментар

Ако има ТРЯС,да предотврати БУМ :D Иначе казано,ако се блъснеш да спре притока на гриво,като изключи помпата,за да не избухне колата.
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                  Ако има ТРЯС,да предотврати БУМ :D Иначе казано,ако се блъснеш да спре притока на гриво,като изключи помпата,за да не избухне колата.
                  a ако го натиснеш по друг повод? )) че аз малко по понатиснах няколко пъти Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                  DIFIMI

Коментар

Альооо, Техеран, много ясно - това е аналог на КЛЮЧ МАСАТА на автобусите. Това е авариен изключвател, който в случаи на преобръщане или силен удар или от незнам какво още / щото се е изключвал и без такива ситуации / трябва да прекъсне захранването на помпата. Има го не само при Фиат!
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                    X