Здравейте ,колеги! Искам да разглобя таблото си и по конкретно един детайл.Става въпрос за мястото над жабката , което повечето от нас използват за оставянето на разни вещи.Идеята ми е че искам да си вградя ДВД-то точно там , но нещо не знам как мога да го демонтирам за да работя по него.Ако можете да помогнете моля пишете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разглобяване на таблото на Браво?
Collapse
X
-
lithrone
Re: Разглобяване на таблото на Браво?
Tqnkata написа:Здравейте ,колеги! Искам да разглобя таблото си и по конкретно един детайл.Става въпрос за мястото над жабката , което повечето от нас използват за оставянето на разни вещи.Идеята ми е че искам да си вградя ДВД-то точно там , но нещо не знам как мога да го демонтирам за да работя по него.Ако можете да помогнете моля пишете
-
lithrone написа:Tqnkata написа:Здравейте ,колеги! Искам да разглобя таблото си и по конкретно един детайл.Става въпрос за мястото над жабката , което повечето от нас използват за оставянето на разни вещи.Идеята ми е че искам да си вградя ДВД-то точно там , но нещо не знам как мога да го демонтирам за да работя по него.Ако можете да помогнете моля пишетеFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
lithrone
Май за тези 3-те трябваше къса кръстачка.Погледни отдолу и ще се ориентираш каква трябва да е отверката.
Коментар
-
lithrone написа:Май за тези 3-те трябваше къса кръстачка.Погледни отдолу и ще се ориентираш каква трябва да е отверката.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
lithrone
Tqnkata написа:lithrone написа:Май за тези 3-те трябваше къса кръстачка.Погледни отдолу и ще се ориентираш каква трябва да е отверката.
Коментар
-
xtry написа:в задната част на тази пластмаса също има 3-4-5 видии колега,от към стъклото.те нямат развиване..когато си слагах пластмаса от табло с еърбег направо я дръпнах и се извади но се скъсаха ушенцата през които минават видиите.само там ще видиш зор,но съм сигурен че ще се оправишFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар