Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разглобяване на таблото на Браво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разглобяване на таблото на Браво?

Здравейте ,колеги! Искам да разглобя таблото си и по конкретно един детайл.Става въпрос за мястото над жабката , което повечето от нас използват за оставянето на разни вещи.Идеята ми е че искам да си вградя ДВД-то точно там , но нещо не знам как мога да го демонтирам за да работя по него.Ако можете да помогнете моля пишете
    Прикачени файлове
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Re: Разглобяване на таблото на Браво?

Tqnkata написа:
    Здравейте ,колеги! Искам да разглобя таблото си и по конкретно един детайл.Става въпрос за мястото над жабката , което повечето от нас използват за оставянето на разни вещи.Идеята ми е че искам да си вградя ДВД-то точно там , но нещо не знам как мога да го демонтирам за да работя по него.Ако можете да помогнете моля пишете
    Това съм го свалял 10 пъти поне и пак не мога със сигурност да ти дам местоположенията на видиите но ето ориентировъчно:На изуст я карам, да знаеш!Централната конзола се сваля преди въпросната жабка.Сваля се също и конзолката с въздуховода, която е над централната.Тези 3 водии които съм посочил със стрелки може и да ги няма изобщо(моделите с еър бег обаче ги имат със сигурност)Ако оплескаш нещо по жабката докъто вграждаш, обаждай, имам една вкъщи.

Коментар

lithrone написа:
      Tqnkata написа:
      Това съм го свалял 10 пъти поне и пак не мога със сигурност да ти дам местоположенията на видиите но ето ориентировъчно:Централната конзола се сваля преди въпросната жабка.Сваля се също и конзолката с въздуховода, която е над централната.Ако оплескаш нещо по жабката докъто вграждаш, обаждай, имам една вкъщи.
      някъде отзад ли са видиите и трябва ли ми някъква по специална отвертка?
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Май за тези 3-те трябваше къса кръстачка.Погледни отдолу и ще се ориентираш каква трябва да е отверката.

Коментар

lithrone написа:
          Май за тези 3-те трябваше къса кръстачка.Погледни отдолу и ще се ориентираш каква трябва да е отверката.
          добре утре ще се занимавам с това цял ден и вечерта ще ти пиша ако имам някъкви проблеми.Благодаря!
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
            lithrone написа:
            добре утре ще се занимавам с това цял ден и вечерта ще ти пиша ако имам някъкви проблеми.Благодаря!
            Моля, нямаш ядове.

Коментар

в задната част на тази пластмаса също има 3-4-5 видии колега,от към стъклото.те нямат развиване..когато си слагах пластмаса от табло с еърбег направо я дръпнах и се извади но се скъсаха ушенцата през които минават видиите.само там ще видиш зор,но съм сигурен че ще се оправиш
              1.6 16v Abarth

Коментар

xtry написа:
                в задната част на тази пластмаса също има 3-4-5 видии колега,от към стъклото.те нямат развиване..когато си слагах пластмаса от табло с еърбег направо я дръпнах и се извади но се скъсаха ушенцата през които минават видиите.само там ще видиш зор,но съм сигурен че ще се оправиш
                не знам при теб как е,но при мен беше на щипки и излезна сравнително лесно само голям го ядох до като го изкарам.Половината табло сега ми е разглобенно,но вече се действа по въпроса и като съм готов ще кача някоя снимка
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Там някъде не се ли вижда клапата за външен въздух и нейното управление?

Коментар

Working...
                  X