Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Датчик за отчитане на бензина

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Датчик за отчитане на бензина

Здравейте колеги имам проблем с отчитането на бензина на Фиат Брава отвреме на време индикцията пада до долу все едно няма бензин изобщо след малко се оправя и общо взето доста играе стрелката гледах в багажника датчика се намира върху една кръгла пластмаса заедно с още един датчик по голям които не знам за какво е и три подобни на кабелите за свещите и не може да се махне от там за да смени примерно та ако няои има решение на този проблем ще се радвам да го чуя пробвах с почистване не стана предварително благодаря

Best Regards
    Fiat Brava 1.4 SX 12v

Re: Датчик за отчитане на бензина

tony__ написа:
    Здравейте колеги имам проблем с отчитането на бензина на Фиат Брава отвреме на време индикцията пада до долу все едно няма бензин изобщо след малко се оправя и общо взето доста играе стрелката гледах в багажника датчика се намира върху една кръгла пластмаса заедно с още един датчик по голям които не знам за какво е и три подобни на кабелите за свещите и не може да се махне от там за да смени примерно та ако няои има решение на този проблем ще се радвам да го чуя пробвах с почистване не стана предварително благодаря
    В такъв случай, проблема ще се окаже вътре в самия нивомер!Ще се наложи да го извадиш и да провериш плъзгача и съпротивителната пътечка, операцията е сьвсем елементарна!

Коментар

Hit-ko би ли обяснил малко по-подробно как става? Аз в тази http://<a href="http://www.fiat-bg.o...php?t=5922</a> тема пуснах снимки и зададох същият въпрос , но отговор така и не получих
      Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
      Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

и аз го имам същия проблем , само че примерно като направя десен завой и от половината може да отиде на едно деление над червеното,знам че е нормално при рязки завои , тръгвания и спирания да има промени в отчитането , но чак такива ?
        Fiat Stilo JTD ....sold
        Volvo C 70 ....

Коментар

"работата е елементарна", но отново никой няма да каже нищо по въпроса с ремонта Лошото е, че много хора го имат този проблем и има поне 5 теми изписани по него, но резултат няма.....
          Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
          Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

valataat написа:
            "работата е елементарна", но отново никой няма да каже нищо по въпроса с ремонта Лошото е, че много хора го имат този проблем и има поне 5 теми изписани по него, но резултат няма.....
            абе не че нещо ама ремонта е почти невъзможен или с кратковременен ефект така че най добре или да се свикне с тази "екстра" ,или нов нивомер ,аз смених моя с такъв втора употреба и докато уцеля читав пробвах 4бр след 1год ползване вече и тоя даде "фира" така че 80 лв и нов/за цената не съм сигурен ама някъде из форума беше писано че е толкова/
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

Working...
            X