днес пак го гледахпо-рано се включва перкатакато на снимкатано вече си мисля, че първата и степен не работитова може да е от датчика нали?иначе антифриза ще го сменя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Температура в града - Браво/Брава?
Collapse
X
-
sev написа:днес пак го гледахпо-рано се включва перкатакато на снимкатано вече си мисля, че първата и степен не работитова може да е от датчика нали?иначе антифриза ще го сменяFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Свалете радиатора и го измийте хубаво отвънка ,изплакнете го и отвътре,може и на място.Измийте и радиатора на климатика ако имате.Ще се уплашите като видите какъв боклук пада.И аз бях така но измих радиаторите и сега минава средата само на място,но се охлажда бързо.Термостата ми е от опел и отваря на 92 градусаFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
янко написа:Свалете радиатора и го измийте хубаво отвънка ,изплакнете го и отвътре,може и на място.Измийте и радиатора на климатика ако имате.Ще се уплашите като видите какъв боклук пада.И аз бях така но измих радиаторите и сега минава средата само на място,но се охлажда бързо.Термостата ми е от опел и отваря на 92 градусаFIAT STILO 1.6 16V 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар