Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От ръчка към автомат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От ръчка към автомат

Нов съм и питам възможно ли е колата е ПУНТО 94г благодаря предварително . Впрочем незнам дали тук емястото на тоя въпрос , но вече го написах

Ехо някой има ли идея

Коментар

Ми май не си заслужава, щото колкото съм виждал с автоматик се развалят не след дълго и продават колата на части, или слагат ръчна кутия. Пък незнам де...ама няма кой да ги ремонтира ако се счупят.... Иначе не е лошо да кажеш какъв двигател е Пунтото, за да може да ти кажат колегите има ли изобщо за него някаква автоматична скоростна кутия която да пасне. За Браво знам че двигателя е 1.6 ама за Пунто незнам, май беше 1.2Ама общо взето- не ти трябва!
      Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
      Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
      Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Ясно ама жена като си науми нешто айдеде , понеже мояата е такава и тя се пали . Колата е мисля 1.2

Коментар

В тази тема има части, които могат свършат работа
          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Нали знаеш обаче, с какво се захващаш. Защото ще ти трябва и управлението на кутията -ЕКУ, без което няма как да стане. А това значи и смяна на ел инсталация.
            Fiat Marea TD100

Коментар

инсталацията не само на двигателя а и част от вътрешната, педали, ТПС датчика(положение на дроселовата клапа), лапите на двигателя са по къси защото мотора е изнесен по в страни защото скоростната кутия е голяма, полуоски, радиатор за охлаждане на маслото на кутията, маховик, и още куп дреболии... това го знам от личен опит... правих едно пунто от автомат на ръчка защото на човека му беше писнало от ремонти на ск. кутия... в годината по 1-2 пъто по 600-900лв. колега просто неси заслужава!!! и отделно ще дадеш една камара пари за монтаж... най добре избии тия идеи от главата на женаси щото ще страдаш после! или я научи да борави със левия крак и дясната рака едновременно

Коментар

Луди хора еи ... Кат неможе да кара ... няма да кара ... Дет са казали или са научаваш да плуваш или се давиш ... или Електромобил ..
                >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

кола

Да по добре смени направо колата като знам че няма кой да е сложи като хората и да ги отремонтирва после има вътре един магнитен прах за едно пликче около 5-10 грама е 350 лв .Дори и в Джемини не са им монго присърце щото не могат и монго пари да вземат за ремонт. Я по добре научи жетана да кара както трява или като моята на задната седалка .
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                  X