Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на задни странични прозорци Брава ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на задни странични прозорци Брава ?!

искам да попитам как да сваля задните странични прозорци на Брава цял ден се мъча нещо не мога .вече нерви неам.Мерси предварително

Не съм ги сменял, но съм разглабял много пъти вратите и механизмите. Каже къде запъваш?
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Първо да кажа че си неам и на идея как се сваля . Свалих кората, уплатненията развартих болтовете на дръжката за сваляне на прозореца и още 2 болта по средата на вратата някаде се падат един под друг на 20 30 см растояние и до там има някво желязо по средата което си мисля 4е държи прозореца но не знам как да го освободя от него .

Коментар

Bonus написа:
        Първо да кажа че си неам и на идея как се сваля . Свалих кората, уплатненията развартих болтовете на дръжката за сваляне на прозореца и още 2 болта по средата на вратата някаде се падат един под друг на 20 30 см растояние и до там има някво желязо по средата което си мисля 4е държи прозореца но не знам как да го освободя от него .
        В долния край на стъклото има отвор в който влиза елемент от релсата и отзад има пласмасва зегерка с опашчица.След като извадиш зегерката и освободиш стъклото от релсата го вадиш нагоре.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

офф добре искарах релсата сичко е океу ама ся как да я наместя доста се помъчех не стана ся прозореца съм го подпрял с 1 картонче от вътре да не падне мн кофти че и гараж неам дано никои не забележи не че има кво да и вземат от вътре ама ...

Коментар

някои не знае ли няква схема на тия жилаи на релсата кое как тря вкарам или снимка нещо .За мой късмет точно вчера се отказах да свалям прозореца и релсата падна ...

Коментар

Working...
            X