някой знаели как мога да разбера дали ми работи клапата за за външния въздух в купето на фиат Брава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
клапа за външен въздух
Collapse
X
-
Vladim написа:Общо взето най-лесно е, като дадеш на контакт и се вслушаш откъм жабката. Трябва да се чува едно хлопване на клапата, или/и леко жужене от мотора.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Vladim написа:Общо взето най-лесно е, като дадеш на контакт и се вслушаш откъм жабката. Трябва да се чува едно хлопване на клапата, или/и леко жужене от мотора.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Vladim написа:Общо взето най-лесно е, като дадеш на контакт и се вслушаш откъм жабката. Трябва да се чува едно хлопване на клапата, или/и леко жужене от мотора.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Re: клапа за външен въздух
dani389 написа:някой знаели как мога да разбера дали ми работи клапата за за външния въздух в купето на фиат БраваJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Pecho написа:pinko168 написа:...и да духне дим към чистачките...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:...Дай да видим да я организираме още следващата седмица ако има желаещи...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Mazgarev написа:...Дай да видим да я организираме още следващата седмица ако има желаещи...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
tomazo написа:хмм интересно на мене си ми направо ЛОПАНЕ от към жабката ?? винаги съм се чудел дали е нормално .давам на контакт и почва пляк пляк пляк пляк...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз мога само да сам ви много благодарен . оба4е проблема с моята клапа по разтегнат , видях некви разка4ени жици под жабката и когато ги сварзах запо4на да се 4ува някакво постоянотохо цъкане ясно 4е е от мотор4ето но ицъка без да сам натиснал коп4ето на клапата , аклапата не затваря .Ако някои има идея нека да пише ,приемам всякакви савети ,все пак това е първата нереднос по колата .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Проблема ти е в моторчето което командва въпросната клапа.Това за съжаление е често срещан проблем в BRAVO/BRAVA.В моторчето се намира и крайния изключвател който да го спира при крайните положения.И при мен въпросното моторче не работи коректно и съм го изключил(от куплунга)в положение въздух ОТВЪН.Съветвам те да направиш същото защото:1-моторчето е скъпо и дефицитно 2-за да се демонтира трябва да се свали арм.табло.Ако решиш да постапиш като мен то направи следното:дай контакт,натисни бутона(за въздуха),следи клапата и когато тя се затвори изключи куплунга.Най вероятно някой преди теб го е направил и си е решил проблема.Ако някога по някаква причина сваляш таблото,то тогава ще е идеалниа момент да си ремонтираш(смениш)моторчето.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар