машинаката на колана от време на време блокира и нито отпуска нито прибира колана - мога ли да я оправя или нова? автомобил : пунто
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колан-машинка
Collapse
X
-
Колега, то не е съвсем като да ти помогна, но да си кажа През зимата и на мене често ми се случваше да запецне като дръпна малко по рязко колана. Сега като ти прочетох въпроса се усетих че последните няколко месеца не ми се е случвало това - незнам дали се е "самоооправило", или по скоро аз съм изградил навик да не си дърпам рязко колана...Punto 1.1 SX 95г
-
И при мойто Браво като дръпна рязко блокира-ама мисля че трябва да е така-все пак това е целта-като се блъснеш колана се опъва рязко и трябва да се блокира, иначе какъв е смисъла от колана. То е направено леко да се дръпне и да го сложиш,не да опъваш рязко. Точно ако не ти зацепва машинката значи е развалена. И при сблъсък нема да ти помогне.
Коментар
-
Deyan Marinov написа:И при мойто Браво като дръпна рязко блокира-ама мисля че трябва да е така-все пак това е целта-като се блъснеш колана се опъва рязко и трябва да се блокира, иначе какъв е смисъла от колана. То е направено леко да се дръпне и да го сложиш,не да опъваш рязко. Точно ако не ти зацепва машинката значи е развалена. И при сблъсък нема да ти помогне.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар