Здравейте, Днес в дъжда моето фиатче( Punto 1.9jdt ) взе че ме предаде . На таблото светна индикаторатът на акумолатора и воланът направо се вкучени. Тъй като е събота с/у неделя, ми е невъзможно да открия работещ сервиз и затова се обръщам за съвет към участниците във форума. Какви са възможните повреди при споменатите симптоми и има ли от каккво да се притеснявам. Имах подобен проблем преди година и тогава смених пистов ремък. Сега обаче ме съмнява той да дава ядове. Над 2000 оборота индикаторът премигва и за момент волана става поносим. От известно време имам проблеми със светлините и се чудя дали това не би имало връзка.Благодаря предварително на всички които се включат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto mk2 лампа на акумолатора
Collapse
X
-
Re: Fiat Punto mk2 лампа на акумолатора
Rado_80 написа:Здравейте, Днес в дъжда моето фиатче( Punto 1.9jdt ) взе че ме предаде . На таблото светна индикаторатът на акумолатора и воланът направо се вкучени. Тъй като е събота с/у неделя, ми е невъзможно да открия работещ сервиз и затова се обръщам за съвет към участниците във форума. Какви са възможните повреди при споменатите симптоми и има ли от каккво да се притеснявам. Имах подобен проблем преди година и тогава смених пистов ремък. Сега обаче ме съмнява той да дава ядове. Над 2000 оборота индикаторът премигва и за момент волана става поносим. От известно време имам проблеми със светлините и се чудя дали това не би имало връзка.Благодаря предварително на всички които се включат.Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Реклама
Collapse
Коментар