Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари за-FIAT STILO 1.9 JTD Тресене и вибрации-решението

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментари за-FIAT STILO 1.9 JTD Тресене и вибрации-решението

Темата тук - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...--------При мен се появява следния проблем: Както и да повдигам двигателя/купето - тампона винаги е под напрежение и то доста голямо.Някой, сменял тампона може ли да снима мястото където ляга за шасито ?Имам чувството, че трябва да се подложи нещо, за да се измести тампона с няколко мм. и да може да пасне както трябва.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

След кратка борба и със свежи идеи постигнах това:Не е идеално центриран, но вече не е и под напрежение.Малко интересен снимков материал за тампона.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Остана ли нещо не сменяно по това Стило бре ???? :D Май ще почваш да сменяш и това дето си сменил до сега . Нищо лично, просто ме учудваш като постоянно си в "бокса" за смяна на това онова . :D :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Да бе emzo, на колко хиляди ти е колата?

Коментар

По-скоро иска всичко да му е перфектно и най-малкото нещо го дразни, докато повечето хора си карат и не им прави впечатление ако някъде скръцне, потраква или притриса.

Коментар

Airfan написа:
            По-скоро иска всичко да му е перфектно и най-малкото нещо го дразни, докато повечето хора си карат и не им прави впечатление ако някъде скръцне, потраква или притриса.
            Airfan - @коцев, svetljotod - ako Ви се наложи тогава, няма да ползвате инфото, което съм споделил тук във форума
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Моята я купих миналата година на 19 септември на 174 000 км и съм сменил само ремъци и ролки . Минах 10 000 км и сега съм на 184 000 и смених само масло и филтър . През тоя период абсолютно нищо не съм сменял и колата си работи безупречно. Ще си го карам от късна пролет до ранна есен а през останалото време ще се движа с КИА Sportage че е 4 по 4 . Та малко ще ми е излишно Стилото но пък е чудесно и ще си го държа.ПП Емцо , пак казвам че на майтап го писах . Моите извинения ако са тълкувани друго яче думите ми . А инфото ти е много полезно и ако се наложи ще го ползвам с удоволствие. :D
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
              X