Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

осветление на парното и климатика

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

осветление на парното и климатика

темата е заключена така че не мога да задам тоя въпрос там, ако някой знае тея крушки които осветяват врътките на климатика не ги знам какви са и дали се продават такива червени,защото искам да ги сменя, но ако няма червен цвят от тях да не мъча да ги вадя,ако някой ги е сменял да ми каже ако знае.

Re: осветление на парното и климатика

Deyan Marinov написа:
    темата е заключена така че не мога да задам тоя въпрос там, ако някой знае тея крушки които осветяват врътките на климатика не ги знам какви са и дали се продават такива червени,защото искам да ги сменя, но ако няма червен цвят от тях да не мъча да ги вадя,ако някой ги е сменял да ми каже ако знае.
    От малките са... На някои са 1.2W на други са 2W (каквито се оказаха и мойте)Червени 100% има, но не ги търси по магазините за авточасти, а по специализираните за такива лампички и т.н.И ако не е тайна... би ли казал за какво са ти червени?
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Цвета на идва от крушките в случая, а от пласмасовите дифузори в самият панел, няма как да ги направиш по-различни. Ако сложиш друг цвят крушка ще стане манджа с грозде и ще свети мижаво с никакъв цвят!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

искам да ми свети червено там цялото табло и мислех че с червени крушки ще реша проблема но явно няма да стане

Коментар

Deyan Marinov написа:
          искам да ми свети червено там цялото табло и мислех че с червени крушки ще реша проблема но явно няма да стане
          Мдам... няма да стане... за това те и питах какво имаш предвид Същото важи и за таблото - уредите...
          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Working...
          X