Здравейте колеги,От 2 дни колата започна да се държи странно.Като не съм я палил повечко време при тръгване на 1-или 2 се усеща едно тласкане при полусъединител,сякаш за момент зацепва напълно и пак се връща в старата позиция , прави 2-3 тласъка и тръгва. Проблема е за точно няколко спирания и тръгвания и изчезва и всичко става нормално докато не поседи около цяла нощ.Съединиетеля е нов на 2000км!Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата тръгва на тласъци
Collapse
X
-
Аз за това смених съединителя с нов целия комплект.При новия също прокапа масло защото объркали смеринга ама карах около 5 км колкото да я върна . Казаха че няма проблеми не е стигнало до новото ферото ... Съмняваме да не е нещо от скоростите ,понеже има един шум,даже и тема съм пуснал за него ама знам ли .....
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:Аз за това смених съединителя с нов целия комплект.При новия също прокапа масло защото объркали смеринга ама карах около 5 км колкото да я върна . Казаха че няма проблеми не е стигнало до новото ферото ... Съмняваме да не е нещо от скоростите ,понеже има един шум,даже и тема съм пуснал за него ама знам ли .....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Е добре де съединителя е на 2 месеца.. да я връщам за рекламация ли ?Като покарам малко,всичко е наред ама ето ти ги анималии докато е студена- пририпва, по-бавно зацепва като пусна рязко съединителя при по-високи обороти на 2-ра примерно .. И както казвам едно превъртане на гуми и всичко е 6
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:Е добре де съединителя е на 2 месеца.. да я връщам за рекламация ли ?Като покарам малко,всичко е наред ама ето ти ги анималии докато е студена- пририпва, по-бавно зацепва като пусна рязко съединителя при по-високи обороти на 2-ра примерно .. И както казвам едно превъртане на гуми и всичко е 6Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
Fiat Marea 1.6 16v 99
Коментар
-
ludiqbasist написа:ivan_cirkov90 написа:Е добре де съединителя е на 2 месеца.. да я връщам за рекламация ли ?Като покарам малко,всичко е наред ама ето ти ги анималии докато е студена- пририпва, по-бавно зацепва като пусна рязко съединителя при по-високи обороти на 2-ра примерно .. И както казвам едно превъртане на гуми и всичко е 6Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар