Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колата тръгва на тласъци

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колата тръгва на тласъци

Здравейте колеги,От 2 дни колата започна да се държи странно.Като не съм я палил повечко време при тръгване на 1-или 2 се усеща едно тласкане при полусъединител,сякаш за момент зацепва напълно и пак се връща в старата позиция , прави 2-3 тласъка и тръгва. Проблема е за точно няколко спирания и тръгвания и изчезва и всичко става нормално докато не поседи около цяла нощ.Съединиетеля е нов на 2000км!Благодаря предварително

не беше ли омаслявало при теб от семеринга и ти не смени феродовия после?
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Да и семеринга е сменен

Коментар

да де ама феродото беше ли омазано? може би е от това?
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз за това смених съединителя с нов целия комплект.При новия също прокапа масло защото объркали смеринга ама карах около 5 км колкото да я върна . Казаха че няма проблеми не е стигнало до новото ферото ... Съмняваме да не е нещо от скоростите ,понеже има един шум,даже и тема съм пуснал за него ама знам ли .....

Коментар

няма да е от скоростите само съединителя ти прави номера
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Не че нещо, но ми прилича на скапана диафрагма на притескателния диск.

Коментар

ivan_cirkov90 написа:
                Аз за това смених съединителя с нов целия комплект.При новия също прокапа масло защото объркали смеринга ама карах около 5 км колкото да я върна . Казаха че няма проблеми не е стигнало до новото ферото ... Съмняваме да не е нещо от скоростите ,понеже има един шум,даже и тема съм пуснал за него ама знам ли .....
                ми то няма какво друго да кажат. карай, а проблема като се засили - разглобване. така е, веднъж пипне ли се нещо тук и се почват проблемите... аз залагам на следствие от теча на масло от семеринга....
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Интересно ... също така забелязах че понякога сутрин като тръгна съединителя ми отделя по горе..Като я ръчна веднъж да превърти гуми и всичко заспива. Навеждаме мисълта че притискателя се бъзика. пп: Писна ми от тоя съединител

Коментар

Ми купи си един истински така става с ментетата
                    Power Under Pressure

Коментар

Купи си вика.Едвам отделих пари за тоя с убеждението на майстора че е хубаво ’’Валео’’..Вече не знам какво да правя

Коментар

нали ти казах, карай, като се счупи ще правиш. на дърти коли е така, никога всичко не им е наред, то и на чисто нови се случва....
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Е добре де съединителя е на 2 месеца.. да я връщам за рекламация ли ?Като покарам малко,всичко е наред ама ето ти ги анималии докато е студена- пририпва, по-бавно зацепва като пусна рязко съединителя при по-високи обороти на 2-ра примерно .. И както казвам едно превъртане на гуми и всичко е 6

Коментар

ivan_cirkov90 написа:
                            Е добре де съединителя е на 2 месеца.. да я връщам за рекламация ли ?Като покарам малко,всичко е наред ама ето ти ги анималии докато е студена- пририпва, по-бавно зацепва като пусна рязко съединителя при по-високи обороти на 2-ра примерно .. И както казвам едно превъртане на гуми и всичко е 6
                            Колко километра си изминал за тези 2 месеца? И моята кола сутрин тръгва с леко претрисане но това е първите 2, 3 отделяния, после се оправя. Аз изминах около 2 000 км и си мисля че още уляга...де да зная, може и менте да са ми вложили. При мене е сменен цял комплект Валео ( притискателен диск, феродов диск и лагер). Така че е възможно да уляга още съединителя. Важното е да ти превключва добре скоростите, другото е бял кахър
                            Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
                            Fiat Marea 1.6 16v 99

Коментар

ludiqbasist написа:
                              ivan_cirkov90 написа:
                              Колко километра си изминал за тези 2 месеца? И моята кола сутрин тръгва с леко претрисане но това е първите 2, 3 отделяния, после се оправя. Аз изминах около 2 000 км и си мисля че още уляга...де да зная, може и менте да са ми вложили. При мене е сменен цял комплект Валео ( притискателен диск, феродов диск и лагер). Така че е възможно да уляга още съединителя. Важното е да ти превключва добре скоростите, другото е бял кахър
                              съедините уляга първите 500 км , след това само пълната гасако сега е зле ще става по зле с времето
                              Power Under Pressure

Коментар

Working...
                              X