pakumba написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремъци на 20 000км Снимки
Collapse
X
-
///// написа:Напълно е възможно и да не е сменян. Очевидец ли си на смяната. Аз също работя с такива ремъци и до сега е нямало нито едно оплакване.
Коментар
-
pugsy написа:///// написа:Напълно е възможно и да не е сменян. Очевидец ли си на смяната. Аз също работя с такива ремъци и до сега е нямало нито едно оплакване.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ти познаваш ли го? Сигурно не, за да ти направи такава мизерия.....ако си някоя лоша мутра вече щеше да е бая набит най малкото Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Ходи го питай какво е направил..... да си казва направо, не му е чиста работатаFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:Ти познаваш ли го? Сигурно не, за да ти направи такава мизерия.....ако си някоя лоша мутра вече щеше да е бая набит най малкото Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Ходи го питай какво е направил..... да си казва направо, не му е чиста работата
Коментар
-
Миналата седмица на един приятел му се изрони по същия начин малкия ремък с които са зацепени валовете (колата е сеат леон 2002г.) резултата е осем криви клапана. Ремъка е GATES и беше на 28 000км. До сега мислех че са най надеждните ремъци и винаги съм слагал такива, но вече не знам при следваща смяна какъв да взема
Коментар
-
А въобще някой замислили се как и защо се е изронил този ремък. Ако проблема е от ремъка щеше да е изронен изцяло а не само една част от него. Истината е, че нещо е блокирало и от там е станало изронването.Преди 15г съм виждал същото нещо. Изронен ремък + изкривени клапани, скъсан вал + изкъртени петички който го държат. Заключението на майсторите беше, че ремъка не е бил сменен на време след вноса на автомобила и затова се е получило така. След една торба с пари всичко беше сменено, но не и ролките "били перфектни".Микробуса запали и точно след 30-40сек се усмихна, ролката отново беше блокирала.
Коментар
-
momchil_kk написа:Защо се получават тези неща, незнам! Даваме си парите само за боклуци!FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар