Ремъците са на 20 000км / 1година и 11 месецаи последствията Бележките от магазина. Тук съм си написал на колко съм взел колата. Тук в момента на колко е.При закупуването на колата (още даже не беше регестрирана) много неща бяха сменени:гарнитури на:картеркапак валовеизпускателни колекториДясно каре + маншонвътрешни маншонимасло и всички филтриангренажен комплект + ремък алтернатор+ремък компресор климатикне бях взел само ремъка за хидравлика,но изглежда 1000 пъти по добре от колкото останалите в момента т.е. все едно съм го сменил преди 1000км.Картера и капака на валовете протекоха на няма 5000км от смяната.Карето не издържа и 1000км,разтрака се и все още си трака,маншона няма да го коментирам Ангренажа се вижда.Магазина от който са взети частите е този на Стамболийски до канала,не съм се стискал за пари грам,взех това което го имат в магазина и е най-доброто.За карето им споменах след едно от ходенията ми там,искаха да го сваля и да им го оставя.Няма вариант колата да остане на трупчета,карето още си е на колата и си притраква .След още няколко покупки и обърквания и какво ли още не , спрях да пазарувам от тях и не съм стъпвал там повече от година,нооо днес или утре ще се разходя да им покажа какви боклуци продават.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремъци на 20 000км Снимки
Collapse
X
-
Винаги щом се спомене за този магазин изказвам и своето негативно мнение! Дори смятам, че е редно да се изтрие въобще името му от форума, че да няма още опарени колеги. Накратко ще спомена, че първо са некомпетентни, продават боклуци, че и лъжат. Не бяха чували за лагер главина с магнитни елементи, продадоха ми носач и при въпроса, какъв е ми отговориха, че е италиански. След това се оказа, че марката е чисто турска (не AS Metal), а и очаквано не изкара дълго.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Винаги щом се спомене за този магазин изказвам и своето негативно мнение! Дори смятам, че е редно да се изтрие въобще името му от форума, че да няма още опарени колеги. Накратко ще спомена, че първо са некомпетентни, продават боклуци, че и лъжат. Не бяха чували за лагер главина с магнитни елементи, продадоха ми носач и при въпроса, какъв е ми отговориха, че е италиански. След това се оказа, че марката е чисто турска (не AS Metal), а и очаквано не изкара дълго.
Коментар
-
pugsy написа:То си се вижда и на снимката,бая зъби ги няма,впрочем там са но не на ремъка .Lancia Delta 1.6 i.e.
Коментар
-
Допуснал съм грешка за 2 от ремъците,този за алтернатора и за климата не съм ги купувал тогава,ами бая след това и дори не съм ги сменил тях.Намерих ги в нас днес,а ги търсих защото продавача ме "светна",че в бележката ги няма и реших да се разровя,бях убеден за покупката им,но явно съм ги купувал бая след това и така си е останало само с покупката им(май-вероятно съм нямал време и съм забравил за тях).НО ангренажа изглежда на годините и километрите на другите 2.Мнението на продавача от магазина на стамболийски и на още 2-ма приятели с магазини е,че и на най-голямото менте след 20 000 ще има остатъци от някакъв надпис по ремъка.Сравнявахме сваления Дайко с такъв НОВ пак от стамболийски и този сваления е бая по-тънък от другия.Причината да е по тънък и без надписи след тези километри,лично според мен е да е блокирала някоя ролка и да се е търкал ремъка в нея,НО блокирали ролки няма.
Коментар
-
pugsy написа:Допуснал съм грешка за 2 от ремъците,този за алтернатора и за климата не съм ги купувал тогава,ами бая след това и дори не съм ги сменил тях.Намерих ги в нас днес,а ги търсих защото продавача ме "светна",че в бележката ги няма и реших да се разровя,бях обеден за покупката им,но явно съм ги купувал бая след това и така си е останало само с покупката им(май-вероятно съм нямал време и съм забравил за тях).НО ангренажа изглежда на годините и километрите на другите 2.Мнението на продавача от магазина на стамболийски и на още 2-ма приятели с магазини е,че и на най-голямото менте след 20 000 ще има остатъци от някакъв надпис по ремъка.Сравнявахме сваления Дайко с такъв НОВ пак от стамболийски и този сваления е бая по-тънък от другия.Причината да е по тънък и без надписи след тези километри,лично според мен е да е блокирала някоя ролка и да се е търкал ремъка в нея,НО блокирали ролки няма.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
pugsy написа:Допуснал съм грешка за 2 от ремъците,този за алтернатора и за климата не съм ги купувал тогава,ами бая след това и дори не съм ги сменил тях.Намерих ги в нас днес,а ги търсих защото продавача ме "светна",че в бележката ги няма и реших да се разровя,бях убеден за покупката им,но явно съм ги купувал бая след това и така си е останало само с покупката им(май-вероятно съм нямал време и съм забравил за тях).НО ангренажа изглежда на годините и километрите на другите 2.Мнението на продавача от магазина на стамболийски и на още 2-ма приятели с магазини е,че и на най-голямото менте след 20 000 ще има остатъци от някакъв надпис по ремъка.Сравнявахме сваления Дайко с такъв НОВ пак от стамболийски и този сваления е бая по-тънък от другия.Причината да е по тънък и без надписи след тези километри,лично според мен е да е блокирала някоя ролка и да се е търкал ремъка в нея,НО блокирали ролки няма.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар