Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремъци на 20 000км Снимки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ремъци на 20 000км Снимки

Ремъците са на 20 000км / 1година и 11 месецаи последствията Бележките от магазина. Тук съм си написал на колко съм взел колата. Тук в момента на колко е.При закупуването на колата (още даже не беше регестрирана) много неща бяха сменени:гарнитури на:картеркапак валовеизпускателни колекториДясно каре + маншонвътрешни маншонимасло и всички филтриангренажен комплект + ремък алтернатор+ремък компресор климатикне бях взел само ремъка за хидравлика,но изглежда 1000 пъти по добре от колкото останалите в момента т.е. все едно съм го сменил преди 1000км.Картера и капака на валовете протекоха на няма 5000км от смяната.Карето не издържа и 1000км,разтрака се и все още си трака,маншона няма да го коментирам Ангренажа се вижда.Магазина от който са взети частите е този на Стамболийски до канала,не съм се стискал за пари грам,взех това което го имат в магазина и е най-доброто.За карето им споменах след едно от ходенията ми там,искаха да го сваля и да им го оставя.Няма вариант колата да остане на трупчета,карето още си е на колата и си притраква .След още няколко покупки и обърквания и какво ли още не , спрях да пазарувам от тях и не съм стъпвал там повече от година,нооо днес или утре ще се разходя да им покажа какви боклуци продават.

то не е само оттам. аз предлагах да правим колективна поръчка от Англия, но никой не се нави.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Каква марка е ремъка? Ролките здрави ли са?
      Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
      Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
      FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
      Powered by Total & Fobos LPG

Коментар

Май Дайко беше,обтяжната почна да се чува преди 2-3000км как стърже много леко,сега като я свалих и нея се вижда че си е фира.

Коментар

Питам за ролката, да не би тя да е блокирала и да е скъсала ремъка
          Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
          Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
          FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
          Powered by Total & Fobos LPG

Коментар

MadHead написа:
            той не е скъсан- изронени са зъбите
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Винаги щом се спомене за този магазин изказвам и своето негативно мнение! Дори смятам, че е редно да се изтрие въобще името му от форума, че да няма още опарени колеги. Накратко ще спомена, че първо са некомпетентни, продават боклуци, че и лъжат. Не бяха чували за лагер главина с магнитни елементи, продадоха ми носач и при въпроса, какъв е ми отговориха, че е италиански. След това се оказа, че марката е чисто турска (не AS Metal), а и очаквано не изкара дълго.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                Винаги щом се спомене за този магазин изказвам и своето негативно мнение! Дори смятам, че е редно да се изтрие въобще името му от форума, че да няма още опарени колеги. Накратко ще спомена, че първо са некомпетентни, продават боклуци, че и лъжат. Не бяха чували за лагер главина с магнитни елементи, продадоха ми носач и при въпроса, какъв е ми отговориха, че е италиански. След това се оказа, че марката е чисто турска (не AS Metal), а и очаквано не изкара дълго.
                Да не говорим, че носачи АС Метал за нашите Фиат-и не се произвеждат въобще!

Коментар

pakumba написа:
                  MadHead написа:
                  той не е скъсан- изронени са зъбите
                  То си се вижда и на снимката,бая зъби ги няма,впрочем там са но не на ремъка .

Коментар

pugsy написа:
                    То си се вижда и на снимката,бая зъби ги няма,впрочем там са но не на ремъка .
                    и моя ремък е дайко и вече също на 20 000, но поне си му седи все още фирмената щампа на гърба му, а тук на първата снимка не видях такава на ремъка отдолу. какво менте трябва да е тогава?
                    Lancia Delta 1.6 i.e.

Коментар

Нямам идея какво менте трябва да е,ще ги питам тези от "магазина" и ще споделя .

Коментар

Допуснал съм грешка за 2 от ремъците,този за алтернатора и за климата не съм ги купувал тогава,ами бая след това и дори не съм ги сменил тях.Намерих ги в нас днес,а ги търсих защото продавача ме "светна",че в бележката ги няма и реших да се разровя,бях убеден за покупката им,но явно съм ги купувал бая след това и така си е останало само с покупката им(май-вероятно съм нямал време и съм забравил за тях).НО ангренажа изглежда на годините и километрите на другите 2.Мнението на продавача от магазина на стамболийски и на още 2-ма приятели с магазини е,че и на най-голямото менте след 20 000 ще има остатъци от някакъв надпис по ремъка.Сравнявахме сваления Дайко с такъв НОВ пак от стамболийски и този сваления е бая по-тънък от другия.Причината да е по тънък и без надписи след тези километри,лично според мен е да е блокирала някоя ролка и да се е търкал ремъка в нея,НО блокирали ролки няма.

Коментар

pugsy написа:
                          Допуснал съм грешка за 2 от ремъците,този за алтернатора и за климата не съм ги купувал тогава,ами бая след това и дори не съм ги сменил тях.Намерих ги в нас днес,а ги търсих защото продавача ме "светна",че в бележката ги няма и реших да се разровя,бях обеден за покупката им,но явно съм ги купувал бая след това и така си е останало само с покупката им(май-вероятно съм нямал време и съм забравил за тях).НО ангренажа изглежда на годините и километрите на другите 2.Мнението на продавача от магазина на стамболийски и на още 2-ма приятели с магазини е,че и на най-голямото менте след 20 000 ще има остатъци от някакъв надпис по ремъка.Сравнявахме сваления Дайко с такъв НОВ пак от стамболийски и този сваления е бая по-тънък от другия.Причината да е по тънък и без надписи след тези километри,лично според мен е да е блокирала някоя ролка и да се е търкал ремъка в нея,НО блокирали ролки няма.
                          Мистерията е пълна.....
                          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                          I am in love with my cars

Коментар

pugsy написа:
                            Допуснал съм грешка за 2 от ремъците,този за алтернатора и за климата не съм ги купувал тогава,ами бая след това и дори не съм ги сменил тях.Намерих ги в нас днес,а ги търсих защото продавача ме "светна",че в бележката ги няма и реших да се разровя,бях убеден за покупката им,но явно съм ги купувал бая след това и така си е останало само с покупката им(май-вероятно съм нямал време и съм забравил за тях).НО ангренажа изглежда на годините и километрите на другите 2.Мнението на продавача от магазина на стамболийски и на още 2-ма приятели с магазини е,че и на най-голямото менте след 20 000 ще има остатъци от някакъв надпис по ремъка.Сравнявахме сваления Дайко с такъв НОВ пак от стамболийски и този сваления е бая по-тънък от другия.Причината да е по тънък и без надписи след тези километри,лично според мен е да е блокирала някоя ролка и да се е търкал ремъка в нея,НО блокирали ролки няма.
                            А дали наистина са го сменили колега?

Коментар

Напълно е възможно и да не е сменян. Очевидец ли си на смяната. Аз също работя с такива ремъци и до сега е нямало нито едно оплакване.

Коментар

Working...
                              X