Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo или колко тежи ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo или колко тежи ?

Здравейте колеги несъм си теглил колата , нямам и такава възможност. Понеже смея да твърдя че съм малко бос , според това което видях че пише по "рамата" колата трябва да е 850кг . Правилно ли съм разбрал ? и има ли някой който е теглил браво и колко килца е показал кантаре ? Говоря за браво 1.6 климати

Снаряженная масса автомобиля 1025 кгA това, което си гледал е натоварване на съответната ос.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

:D Няма нужда да я теглиш! В големия талон - т.G пише: "Маса на превозното средство". Не се учудвай, че има наистина "леки коли" - Дайхатсу-то Куоре, което имам е 640 кг по талон. Мареата - 1290 кг. Поздрави!Ред. @Tempras ,колега, даже съм го показвал - що да не е кола - всичко си има? Благодаря, за 10-ката!

Коментар

Никога не гледайте талоните - поне българските не стават за нищо, освен за да докажат, че притежаваш МПС - то. Темпрата ми е 1.6 78 к.с. в талона, иначе е 1.4 78 к.с. Доста голяма част от талоните са объркани - мисля, че на всички автомобили на табелката в моторния отсек го има. Руди, дайхацу куоре кола ли е? :D
        1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Някой който е тегли колата с този двигател и всичко сток ? няма ли 0_o

Коментар

Може би не съвсем по темата, но наскоро теглих моята Брава 1,9 JTD - тежеше 1140 кг. Бравото и то бензиново определено ще е доста по-леко.
            Peugeot 301
            Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Мойто си мисля че беше 1050кг.
              Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

това 850 кила е колата е без оборудване, резервна гума, гориво, шофьор...
                ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

seninkn написа:
                  това 850 кила е колата е без оборудване, резервна гума, гориво, шофьор...
                  Не съвсем, дори съвсем не. Това би означавало че има стандарт за тегло на шофьора
                  FIAT BRAVO II 1.4 GPL
                  FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
                  FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
                  FIAT UNO 1.5

Коментар

Тони,точно твоята е теглена на кантар от мен,даже на два кантара съм я теглил точно 1150кг с резервната гума и почти празен резервоар и без шофер разбира се

Коментар

Ако може да е ориентир - моето типо съм го теглил на електронен кантар. Значи колата с половин резервоар бензин - 1150 кг.

Коментар

да кажя и аз. моята на кантар 1700 кг

Коментар

985 кг

985 кг тежи + - 100 :D всичко е според зависи .
                          2000 Fiat Brava
                          Да четеш написано на шльокавица е като да четеш надпис с говно върху стената - всичко се разбира, но въпреки това си е неприятно.

Коментар

Working...
                          X