Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Падна ми аспуха (голямото гарне) Мк-1 Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Падна ми аспуха (голямото гарне) Мк-1 Пунто

Както си кахар леко с 20 по един селски път ... и нещо издрънча ... слизам и гледам голямото гарне се скъсало от тръбата на аспуха която вътре в гърнето изгнила .... и паднало .Харесва ми как се реже в момента и вади звука ... имали проблем само да си сложа накраиник без да слагам голямо гърне или ще ми се заяват на техническите прегледи ? Мисля да слагам спортна двуцефка ... ако ще слагам гърне...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

по същи начин падна и моето, но увисна на тампона и закачи гумата, на свой ред тя увлече гънето подкалника и едвам го извадих...един месец го карах така, но ми писна получава се един резонанс в горните обороти и ме подлуди, полицай не са ме закачали, въпреки че нарочно съм вдигал шум пред тях, и май не вдига нужният шум
    ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

seninkn написа:
      по същи начин падна и моето, но увисна на тампона и закачи гумата, на свой ред тя увлече гънето подкалника и едвам го извадих...един месец го карах така, но ми писна получава се един резонанс в горните обороти и ме подлуди, полицай не са ме закачали, въпреки че нарочно съм вдигал шум пред тях, и май не вдига нужният шум
      Мен ме кефи страшно .... мисля да си разкарам и катализатора ....
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
        seninkn написа:
        Мен ме кефи страшно .... мисля да си разкарам и катализатора ....
        Аз от 1 година карам без катализатор и задно гърне, и нямам проблеми, мисля че и ти няма да имаш, като я минавах на предглед не ми казаха нищо за това, така че махай смело!
        Drive or Die!

Коментар

seninkn написа:
          по същи начин падна и моето, но увисна на тампона и закачи гумата, на свой ред тя увлече гънето подкалника и едвам го извадих...
          и аз и аз....
          Fiat_Punto11 написа:
          Мен ме кефи страшно .... мисля да си разкарам и катализатора
          махай направо от колекторите Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Как дане ме кефи ... неска бръмча и задеистевам алармите на спряните коли .... направо лудница а Принципа на малкото гърне като спортен аспух ли е смисъл без някви усуквания на изпускателния път или? Щото голямато го видях прави едно U и през средата на U то излиза навън ...http://vbox7.com/play0f5b51b <- Wommmmmmmmmmmmmmmm Wommmmmmmmmmmmm :D

Коментар

Направо селяния - много ли се кефиш като се вклюват алармите??? И зависи къде минаваш преглед, на повечето места няма да ти направят проблем. Ако съм катаджия бих ти спрял колата от движение.
              1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Tempras написа:
                Направо селяния - много ли се кефиш като се вклюват алармите??? И зависи къде минаваш преглед, на повечето места няма да ти направят проблем. Ако съм катаджия бих ти спрял колата от движение.
                Селния граждания ... кефи ме ... Та няма само тъпанарите с BMW да бръмчат , и аз мога :P

Коментар

Врътнах 500 км за два дена без задно гърне и мога да ти кажа, че не се издържа особено на дълъг път! В началото кефи, обаче при продължително каране ефекта е смазващо гаден...Като идеш да ти го лепят, кажи на майсторите да ти сменят цялата тръба, свързваща двете гърнета. Моето 4 пъти го лепиха и постоянно се късаше до заварката.
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Аз сложих спортно гърне , много се кефих първата 1-2 седмици , но като пътувам към морето или някъде отивам на разходка извън града направо полудявам от звука :D На никъде не тръгвам без бас касата , защото главата ми гърми от всякъде
                    Grande Punto 1.3 75 hp
                    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

M5kov написа:
                      Врътнах 500 км за два дена без задно гърне и мога да ти кажа, че не се издържа особено на дълъг път! В началото кефи, обаче при продължително каране ефекта е смазващо гаден...Като идеш да ти го лепят, кажи на майсторите да ти сменят цялата тръба, свързваща двете гърнета. Моето 4 пъти го лепиха и постоянно се късаше до заварката.
                      няма да го лепя ... харесал сам си спортна двуцевка ... от неделния пазар ... 80 -100 лева бяха.Тея в нета не са за доближаване от 150 най-евтиното до 250.То невиждам как може да се залепи ... при мен скъсаното е вътре в самото гърне и се измушило от тръбата.От вън има много тънка ламрина няма смисал да го заварям с CO по нея щото ще го скъса... Пък и дори да се завъри за нея няма да мога да направя същия U път ( ще е нарушен).Аз сунтреинта като запалих колата преди да ми падне гърнето, вадеше пак приятен спортен звук с отекване И си викам бреи без спортоно гърне апак наподобява ... а то е било на късане ако не е било и скъсано, от вибрациите се е измушило вечерта ...

Коментар

M5kov написа:
                        Моето 4 пъти го лепиха и постоянно се късаше до заварката.
                        Аз като я пъна на газ ми се случват подобни работи Yellow_Flash_Colorz_PDT_20

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                          Tempras написа:
                          Селния граждания ... кефи ме ... Та няма само тъпанарите с BMW да бръмчат , и аз мога :P
                          Абе... едно е да го докарваш на звук, друго на възможности! Иначе кефенето с алармите не го разбирам. Ако катаджиите и пунктовете за ГТП си вършеха добре работата, подобни изцепки нямаше да се случват. Съгласи се, че не е приятно да си легнеш уморен и да се събудиш от зверски рев и пищене на аларми!? Редовно подобни изпърдени гърнета ги гощавам с камъчета, или каквото намеря по балкона!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                            Fiat_Punto11 написа:
                            Tempras написа:
                            Абе... едно е да го докарваш на звук, друго на възможности! Иначе кефенето с алармите не го разбирам. Ако катаджиите и пунктовете за ГТП си вършеха добре работата, подобни изцепки нямаше да се случват. Съгласи се, че не е приятно да си легнеш уморен и да се събудиш от зверски рев и пищене на аларми!? Редовно подобни изпърдени гърнета ги гощавам с камъчета, или каквото намеря по балкона!
                            Споко бе няма да идвам в твоя град не се коси .... И аз пък кто вида катажии и нарочно ше давам газ да реве ... толкоа несъм изкукал да викам "Ела вълчо изяшма" В ниските си е добре ... само като напъвам по-сериозно ... си реве прилично.

Коментар

staik написа:
                              Аз сложих спортно гърне , много се кефих първата 1-2 седмици , но като пътувам към морето или някъде отивам на разходка извън града направо полудявам от звука :D На никъде не тръгвам без бас касата , защото главата ми гърми от всякъде
                              М дам музиката лекува всичко ... и при мене музиката на МАКС и сичко е OK

Коментар

Working...
                              X