Както си кахар леко с 20 по един селски път ... и нещо издрънча ... слизам и гледам голямото гарне се скъсало от тръбата на аспуха която вътре в гърнето изгнила .... и паднало .Харесва ми как се реже в момента и вади звука ... имали проблем само да си сложа накраиник без да слагам голямо гърне или ще ми се заяват на техническите прегледи ? Мисля да слагам спортна двуцефка ... ако ще слагам гърне...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Падна ми аспуха (голямото гарне) Мк-1 Пунто
Collapse
X
-
по същи начин падна и моето, но увисна на тампона и закачи гумата, на свой ред тя увлече гънето подкалника и едвам го извадих...един месец го карах така, но ми писна получава се един резонанс в горните обороти и ме подлуди, полицай не са ме закачали, въпреки че нарочно съм вдигал шум пред тях, и май не вдига нужният шум
-
seninkn написа:по същи начин падна и моето, но увисна на тампона и закачи гумата, на свой ред тя увлече гънето подкалника и едвам го извадих...един месец го карах така, но ми писна получава се един резонанс в горните обороти и ме подлуди, полицай не са ме закачали, въпреки че нарочно съм вдигал шум пред тях, и май не вдига нужният шум>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:seninkn написа:по същи начин падна и моето, но увисна на тампона и закачи гумата, на свой ред тя увлече гънето подкалника и едвам го извадих...един месец го карах така, но ми писна получава се един резонанс в горните обороти и ме подлуди, полицай не са ме закачали, въпреки че нарочно съм вдигал шум пред тях, и май не вдига нужният шумDrive or Die!
Коментар
-
seninkn написа:по същи начин падна и моето, но увисна на тампона и закачи гумата, на свой ред тя увлече гънето подкалника и едвам го извадих...Fiat_Punto11 написа:Мен ме кефи страшно .... мисля да си разкарам и катализатораFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Как дане ме кефи ... неска бръмча и задеистевам алармите на спряните коли .... направо лудница а Принципа на малкото гърне като спортен аспух ли е смисъл без някви усуквания на изпускателния път или? Щото голямато го видях прави едно U и през средата на U то излиза навън ...http://vbox7.com/play0f5b51b <- Wommmmmmmmmmmmmmmm Wommmmmmmmmmmmm :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Tempras написа:Направо селяния - много ли се кефиш като се вклюват алармите??? И зависи къде минаваш преглед, на повечето места няма да ти направят проблем. Ако съм катаджия бих ти спрял колата от движение.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Врътнах 500 км за два дена без задно гърне и мога да ти кажа, че не се издържа особено на дълъг път! В началото кефи, обаче при продължително каране ефекта е смазващо гаден...Като идеш да ти го лепят, кажи на майсторите да ти сменят цялата тръба, свързваща двете гърнета. Моето 4 пъти го лепиха и постоянно се късаше до заварката."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Врътнах 500 км за два дена без задно гърне и мога да ти кажа, че не се издържа особено на дълъг път! В началото кефи, обаче при продължително каране ефекта е смазващо гаден...Като идеш да ти го лепят, кажи на майсторите да ти сменят цялата тръба, свързваща двете гърнета. Моето 4 пъти го лепиха и постоянно се късаше до заварката.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Tempras написа:Направо селяния - много ли се кефиш като се вклюват алармите??? И зависи къде минаваш преглед, на повечето места няма да ти направят проблем. Ако съм катаджия бих ти спрял колата от движение.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Fiat_Punto11 написа:Tempras написа:Направо селяния - много ли се кефиш като се вклюват алармите??? И зависи къде минаваш преглед, на повечето места няма да ти направят проблем. Ако съм катаджия бих ти спрял колата от движение.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
staik написа:Аз сложих спортно гърне , много се кефих първата 1-2 седмици , но като пътувам към морето или някъде отивам на разходка извън града направо полудявам от звука :D На никъде не тръгвам без бас касата , защото главата ми гърми от всякъде>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар