Дали смяната на оригинален съединител говори за реалните км на колата?Вчера се стигна до това упражнение и се установи факта. Пунтото е на 185 000 км.Колегите стигнали до този "скромен" ремонт ако могат да споделят какво е пишело на техния километраж в този момент.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител и реални километри
Collapse
X
-
Аз съм сменял комплект съединител на мареата миналата година и беше оригиналният, заводски, поне така смяташе майсторът. И имаше още живот в този съединител, но това се установи след като беше свален. Километрите на колата бяха около 175 000 км.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Личен опит с Аудто. Показва 160000км. Сменяхме сега комплект съединител. Оказа се, че вътре не е оригиналният съединител, но само феродовият диск беше сменян. Или са много негодни или не е на тези километри. Аудито е карано само от жени и продължава да се кара от жена На Фиата таблото показва 212000км. Аз лично го карам вече 50000км и не съм го сменял. Дали е оригиналния и дали е на тези километри не мога да кажа. За сега симптоми за износване няма освен лека вибрация при тръгване, но докато не почне да буксува няма да се сменя.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
При мен приятелчето, което ми ремонтира колата от 5 години ми каза, че е оригиналният.Иначе някой беше споменал, че е с оригинален и после лйбопитството ми към гаража му ме доведе до разни сменени чаркове...?...и тъй като моята кола няма компутер ми се искаше някак си да се доближа до реалните км....е имам и името на собственик 1 в Итали , ама не искам да го притеснявам човека след 13 години хахаАрх. Стаменов &
Пунто ELX, 1.7 ТД 70
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар