Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат браво

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фиат браво

Здравейте Решила съм да си купувам фиат браво,преди няколко дни ровейки из нета попаднах на интересна тема относно слабите места и на какво да се наблегне при огледа, днес цял ден ровя и не успявам да открия въпросната полезна темичка, а мисля, че беше в този форумМожете ли евентуално да ми нахвърляте няколко съветчета или ако някой случайно успее да изрови темичката да пусне линкче Предварително благодаря Нарушена т. 1.7 от правилата на форума.Моля прочети правилата на форума. Ползвай търсачката.Виж също: Brava/Bravo: Полезни връзкиМодераторски екип на fiat-bg.org

Ето: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=557Насочи се към модели 1.8 бензин или 1.9JTD ако не те притеснява данъка, иначе ако искаш малък данък 1.2 бензин 82 коня.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Re: фиат браво

edelweiss написа:
      Здравейте Решила съм да си купувам фиат браво,преди няколко дни ровейки из нета попаднах на интересна тема относно слабите места и на какво да се наблегне при огледа, днес цял ден ровя и не успявам да открия въпросната полезна темичка, а мисля, че беше в този форумМожете ли евентуално да ми нахвърляте няколко съветчета или ако някой случайно успее да изрови темичката да пусне линкче Предварително благодаря
      Здравей Колега,Като начало трябва да си избереш дали ще е бензинова или дизелова. За слабите страни - Общо взето всичко може да се счупи и всичко да се оправи. Хубаво е да си вземеш възможно най-нова кола и да си водиш диагностик с теб на място като си я избираш. Тук във форума има човек, който предлага такива услуги. За проблеми по ходовата част - не са скъпи ремонтите, носачите са по 60 лв бр., амортисьорите - има и по 70 лв/бр/ що годе читави, най-вероятно това ще трябва да смениш на първо четене, но не е задължително - може да са здрави. Важното е двигателчето да е ок и да не са му правили магии за продажбата - затова е хубаво да си водиш човек за диагностика. Иначе трябва да се провери съединителя дали не е заминал, щото е около 400 лв смяната, Термостата дали работи читаво - около 130 лв е смяната,Климатика дали работи - там вече не знам, ама филми от рода на "трябва само да се зареди с фреон не ми изглеждат много достоверни", все пак ако е само зареждане - 100-тина лв със смяна на маслото муАз ти препоръчвам дизелов мАтор 1.9 jtd, вече са достатъчно евтини..., защото са много по-икономични, особено на градско каране, иначе от бензина - 1.6 или 1.8 или 1.2 двигател, 1.4 - в никакъв случай (тук за колегите ще допълня - знам, че не са чак толкова лоши двигатели и смяната на вал е нещо като консуматив, но все пак на другите двигатели го няма този консуматив а и вървят повече)
      Brava 1.6 EL, '98
      182A4

Коментар

Working...
      X