Здравейте Решила съм да си купувам фиат браво,преди няколко дни ровейки из нета попаднах на интересна тема относно слабите места и на какво да се наблегне при огледа, днес цял ден ровя и не успявам да открия въпросната полезна темичка, а мисля, че беше в този форумМожете ли евентуално да ми нахвърляте няколко съветчета или ако някой случайно успее да изрови темичката да пусне линкче Предварително благодаря Нарушена т. 1.7 от правилата на форума.Моля прочети правилата на форума. Ползвай търсачката.Виж също: Brava/Bravo: Полезни връзкиМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат браво
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ето: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=557Насочи се към модели 1.8 бензин или 1.9JTD ако не те притеснява данъка, иначе ако искаш малък данък 1.2 бензин 82 коня.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
-
Re: фиат браво
edelweiss написа:Здравейте Решила съм да си купувам фиат браво,преди няколко дни ровейки из нета попаднах на интересна тема относно слабите места и на какво да се наблегне при огледа, днес цял ден ровя и не успявам да открия въпросната полезна темичка, а мисля, че беше в този форумМожете ли евентуално да ми нахвърляте няколко съветчета или ако някой случайно успее да изрови темичката да пусне линкче Предварително благодаряBrava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар