Колеги знам, че вече има подобни теми относно проблами с прекъсването на Браво, но реших и аз да пусна една тема и да споделя как реших проблема си. Моята колица губеше мощност и придърпваше адски докато набира. Предположенията бяха от простички свещи, до кабели, дистрибуторна капачка, замърсена дроселова клапа и какво ли още не. След много ровене по форумите и събиране на мнения реших да закарам животното на диагностика. Компютъра не показа никакви грешки и дилемата беше с какво да започна. За кабели ми искаха 65 кинта и не ми се даваха без да е ясно дали изобщто е от тях. Просто реших да пробвам със по-евтинкото първо- свещи и от там да карам нагоре. Свалих ги и си изглеждаха нормално но все пак реших да ги подменя с нови. Взех си свещичките, слових ги и познайте какво. Бравото тръгна без проблеми и върви та се къса! Та в крайна сметка моят съвет към вас, понеже проблема е сравнитлено популярен преди да се занимате с каквото и да е било, първо си вижте свешите! Няма да съжалявате!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.2 16V прекъсва и губи мощност- Проблема е решен!
Collapse
X
-
Re: Браво 1.2 16V прекъсва и губи мощност- Проблема е решен!
plazma_boy85 написа:Колеги знам, че вече има подобни теми относно проблами с прекъсването на Браво, но реших и аз да пусна една тема и да споделя как реших проблема си. Моята колица губеше мощност и придърпваше адски докато набира. Предположенията бяха от простички свещи, до кабели, дистрибуторна капачка, замърсена дроселова клапа и какво ли още не. След много ровене по форумите и събиране на мнения реших да закарам животното на диагностика. Компютъра не показа никакви грешки и дилемата беше с какво да започна. За кабели ми искаха 65 кинта и не ми се даваха без да е ясно дали изобщто е от тях. Просто реших да пробвам със по-евтинкото първо- свещи и от там да карам нагоре. Свалих ги и си изглеждаха нормално но все пак реших да ги подменя с нови. Взех си свещичките, слових ги и познайте какво. Бравото тръгна без проблеми и върви та се къса! Та в крайна сметка моят съвет към вас, понеже проблема е сравнитлено популярен преди да се занимате с каквото и да е било, първо си вижте свешите! Няма да съжалявате!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Реклама
Collapse
Коментар