Здравейте.Искам,който има идея за моя проблем да я сподели.Каран уно 1.4 моно инжекция с газ 93-та 85 к.с. Въпроса ми е защо д..ба максималната скорост,която развивам е 150 км.Обесниха ми че е от скоростната кутия,ала не вярвам честно казано.Благодаря на всеки,който ми помогне Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уното вдига макс. 150 км/ч. Защо?
Collapse
X
-
popara801 написа:Защото при 160 излита!И май си сгрешил раздела?Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
snake написа:Uno 1.4, 93 г., 85 к.с? Мисля, че грешиш, 71 к.с. е. И максималната скорост, предвидена от производителя, е 165 км/ч. Ти колко очакваш да вдигнеш на газ и то 17 г. след като е произведена?
Коментар
-
Immortal написа:snake написа:Uno 1.4, 93 г., 85 к.с? Мисля, че грешиш, 71 к.с. е. И максималната скорост, предвидена от производителя, е 165 км/ч. Ти колко очакваш да вдигнеш на газ и то 17 г. след като е произведена?
Коментар
-
Е какво сте му тунинговали на толкова първобитен двигател? Спортни филтърчета и педали ли?Сигурно и без това компресията му никак я няма вече.А относно съвета да гледа свещи кабели и катализатор мисля че са екстра щом върви с толкова.ВЕрвай ми ако имаше проблем и толкова нямаше да вдига.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Пич, аз с 57 коня дигам 140 без н’кви ядове, виш нещо го бутни там, катализаторче, дигната ръчна :P (шега) Знам ли, разгледай дали всичко е в редPunto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар