Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уното вдига макс. 150 км/ч. Защо?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Уното вдига макс. 150 км/ч. Защо?

Здравейте.Искам,който има идея за моя проблем да я сподели.Каран уно 1.4 моно инжекция с газ 93-та 85 к.с. Въпроса ми е защо д..ба максималната скорост,която развивам е 150 км.Обесниха ми че е от скоростната кутия,ала не вярвам честно казано.Благодаря на всеки,който ми помогне Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org

Защото при 160 излита!И май си сгрешил раздела?
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      Защото при 160 излита!И май си сгрешил раздела?
      И аз си мисля че май мястото на темата не й е тук :D
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Uno 1.4, 93 г., 85 к.с? Мисля, че грешиш, 71 к.с. е. И максималната скорост, предвидена от производителя, е 165 км/ч. Ти колко очакваш да вдигнеш на газ и то 17 г. след като е произведена?
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Тунингована е забравих да спомена.А относно раздела...пише ми че трябвало да съм модератор за да правя тема...Моля като не е за тук да бъде преместена Преместена.Модераторски екип

Коментар

snake написа:
            Uno 1.4, 93 г., 85 к.с? Мисля, че грешиш, 71 к.с. е. И максималната скорост, предвидена от производителя, е 165 км/ч. Ти колко очакваш да вдигнеш на газ и то 17 г. след като е произведена?
            Абсолютно точно.Изобщо не разбирам смисъла на въпроса? Недоволен си, че не вдига повече от 150, или се кефиш, че вдига толкова много?Щото мойта кола едната е 1.8 101 к.с. и максимално вдига 185, а другата и тя е 1.8, но 132 к.с. и с лекота стига до 230. Въпрос на скоростна кутия, мощност, задкормилно устройство, хубав път и мерак

Коментар

Immortal написа:
              snake написа:
              Абсолютно точно.Изобщо не разбирам смисъла на въпроса? Недоволен си, че не вдига повече от 150, или се кефиш, че вдига толкова много?Щото мойта кола едната е 1.8 101 к.с. и максимално вдига 185, а другата и тя е 1.8, но 132 к.с. и с лекота стига до 230. Въпрос на скоростна кутия, мощност, задкормилно устройство, хубав път и мерак
              Добре благодаря Недоволен съм естествено,но няма как..Въпросът е че кола като моята (с по-голямо тегло),с по.маломощен двигател достига по-висока скорост и затова исках да разбера.

Коментар

Между другото - ако имаш катализатор е добре да го махнеш. Питай fihi как Мареята му стана самолет

Коментар

Immortal написа:
                  Между другото - ако имаш катализатор е добре да го махнеш. Питай fihi как Мареята му стана самолет
                  Ейй имам да... :D Мерси брат

Коментар

Не само катализатора може да е проблема, на газ не очаквай да вдигне много.Виж свещи, кабели нещо затлачено дали има малко профилактика, покараи на бензин да се очисти всичко.

Коментар

Е какво сте му тунинговали на толкова първобитен двигател? Спортни филтърчета и педали ли?Сигурно и без това компресията му никак я няма вече.А относно съвета да гледа свещи кабели и катализатор мисля че са екстра щом върви с толкова.ВЕрвай ми ако имаше проблем и толкова нямаше да вдига.
                      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                      FIAT БРАВО 1.2 16v
                      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

На какви обороти върви двигатела при 150 км/ч ?
                        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Пич, аз с 57 коня дигам 140 без н’кви ядове, виш нещо го бутни там, катализаторче, дигната ръчна :P (шега) Знам ли, разгледай дали всичко е в ред
                          Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
                          Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
                          Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
                          Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
                          Убий скороста - Спаси дете!

Коментар

kokss написа:
                            Пич, аз с 57 коня дигам 140 без н’кви ядове, виш нещо го бутни там, катализаторче, дигната ръчна :P (шега) Знам ли, разгледай дали всичко е в ред
                            Колата е брак вече :D Сегашното Уно трябва да дига 200 ама нямам каде в София да ги направя

Коментар

Какво е новото ?
                              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Working...
                              X