Здравейте, интересуваме някой може ли да ми препоръча къде могат да ми изшлайфат главата на едно Фиат Чинкуеченто 900 кубука.Гарнитурата на главата ми изби и антифриза започна да изтича.Казаха ми, ч е ако се сваля да се прави е почти задължително да се изшлайфа главата и да се сменятгумичките на клапаните и нещо да се настроят.Бихте ли ми казали къде мога да занеса главата и клапаните да ми ги оправят.Благодаря Ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шлайфане на глава и настройка на клапаните.Къде
Collapse
X
-
Единствената(според мен)нормална работилница за ремонт на глави се намира в кв.Хладилника.Вървиш по бул.Черни връх(посока Драгалевци)на кръстовището със ул.Сребърна(Хладилника)завиваш наляво и преди да стигнеш едни линии(200/300метра)завиваш отново наляво.Работилницата се намира в нещо като стопанство на около стотина метра в дясно.Успех
-
Абсолютно задължително е изправяне на главата след свалянето и. Това е гаранция за премахване на деформациите, които настъпват с нея. Ще проверят клапаните за биене. Ще сменят гимичките им. Могат да ти разстържарт дори леглата им (препоръчвам го). Това е мястото, за което пише колегата kaci. Разполагат с добри специализирани машини и като майстори са добри.Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
Аз това го правих в шлайфбаза в Княжево.Иначе друго място за глави има там където работя (Любляна 46 е адреса),другото място е в Хаджи димитър (до Балканстар).Лично аз съм доволен от тези в Княжево,иначе ми похвалиха и другите две места.Аз реших сам да си правя реглажа (ще си купя подходящите подложки за пуловете и т.н.) ама защото си имам техника за целта (луфтомер и динамометричен ключ) и си нямам хоби :D Точни адреси ще дам ако някой иска.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Благодаря Ви за отговорите.Искам да питам обаче при тези хора, за които говори "kaci" и "mme" може ли да им занеса само главата тъй катое вече свалена или трябва цялата кола да им закарам.Имам предвид не само шлайфането, но и нагласянето на клапаните да се направи.Това възможно ли е без да им карам колата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар